Mistreți în curtea IJP Suceava și în parcul Universității!  Animalele au fost îndepărtate de jandarmi - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Mistreți în curtea IJP Suceava și în parcul Universității!  Animalele au fost îndepărtate de jandarmi

De    •   Publicat acum 2 luni, 7 decembrie 2019   •   2 comentarii

Sâmbătă în jurul orei 02.20, la dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Suceava a fost primită o sesizare telefonică din partea ofițerului de serviciu de la Inspectoratul de Poliție cu privire la faptul că un grup de porci mistreți a intrat în curtea acestei instituții.

În zonă s-a deplasat un echipaj format din 4 jandarmi, care a găsit turma formată din aproximativ 15-20 de animale în curtea interioară a IJP.

Jandarmii au făcut zgomot și au folosit lanternele, iar turma a părăsit zona, îndreptându-se spre Stațiunea de Cercetare și Dezvoltare Agricolă.

Ulterior, echipajul de jandarmi s-a deplasat în parcul din apropierea Universității Ștefan cel Mare, unde a identificat încă doi porci mistreți.

A fost izolată zona, iar animalele au fost direcționate, de asemenea, spre Stațiunea de Cercetare.

Intervenția s-a finalizat în jurul orei 04.00, la aceasta participând și efective din cadrul Poliției Municipiului Suceava și Poliției Locale Suceava.

 

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 luni, 7 decembrie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: decembrie 7, 2019 @ 2:20 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

2 comentarii

 1. petrut spune:

  Patru jandarmi, effective de la Politia Municipala si de la Politia Locala au stat o ora si patruzeci de minute si au numarat porcii si nu au reusit sa se puna de accord in privinta numarului lor ?
  S-au numarat intre ei ? Ori ce i-a incurcat ?
  Daca erau sub zece …Ii numarau pe degete ! Era floare la ureche !

 2. Mario spune:

  Porcii au fost fugit de pădurari.Măcar să-i vadă ăia de lângă ei, că pădurile tăiate ilegal prin județul Suceava nu le-au văzut! 30 de ani! Au luat la ochi babele care vindeau ouă în piață că nu aveau casă de marcat! Trebuia să i ducă la Facultatea de silvicultură de la USV, să vadă universitarii că mistreții nu mai au habitat și au venit să studieze la universitate despre alt tip de porci(cu două picioare) și de schimbările climatice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string yrdwYK to the field below: