Nechifor despre blatul Flutur – Stan: “E ca în Tom și Jerry, se ceartă nici ei nu mai știu despre ce” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Nechifor despre blatul Flutur – Stan: “E ca în Tom și Jerry, se ceartă nici ei nu mai știu despre ce”

De    •   Publicat acum 2 luni, 6 decembrie 2019   •   1 comentariu

 

Deputatul Cătălin Nechifor, șeful Pro România Suceava, a obișnuit ziariștii ca la fiecare conferință de presă să emită considerații referitoare la președinții PNL și PSD Suceava, Gheorghe Flutur și Ioan Stan.

Azi, Nechifor a spus că  “am văzut la cei doi doar o critică sterilă, un joc de a-și împărți doar ei spațiul mediatic și nu e în regulă.

Se încearcă continuarea acestui blat între PSD și PNL, două partide foarte mari care să vină prin rotație la putere.

Sper ca dl. Flutur să rămână un om echilibrat, sper să încerce să țină cont de nevoile localităților, nu de culoarea politică”.

Nechifor s-a referit și la acțiunile de imagine ale lui Flutur :  “E ca în Tom și Jerry ce fac PSD și PNL – fuge unul după altul, se ceartă nici ei nu mai știu despre ce să inventeze subiecte, dar n-am văzut făcându-se nimic.

Oare pe papucii dlui. Flutur pe care scrie  autostradă  n-ar fi trebuit să scrie  drum județean?

Dacă tot e Sf. Nicolae, poate face dl. Flutur un cadou dlui. Stan, să fie un pic mai blând cu dl. Stan, așa cum a fost și dl. Stan cu el 3 ani, l-a lăsat în pace, și-a văzut de treabă, s-au tolerat, au făcut blat, acum tot îl ceartă zilnic.

Nu-i frumos, sunt oameni mai în vârstă…”

 

 

 

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 luni, 6 decembrie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: decembrie 6, 2019 @ 7:46 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

1 comentariu

 1. arhivistul spune:

  Cel mai mare reproș care i se poate aduce lui Nechifor, chiar dacă este mult, mult post factum, este că a pervertit ideea de ‘tînăr în politică’. Lansat ca speranță a PSD, Nechifor a sfîrșit repede lăsîndu-și gușă a la Mîrza și avînd apucături a la Năstase. Asemenea lui Cușnir de la pesedeu’ municipiului, Nechifor își legitimează ultimele zile ca politician contrapunîndu-se lui Flutur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string QWX83u to the field below: