Scântei între Cușnir și Flutur: “Să vă fie rușine, dle. președinte!” / “Ăsta-i teribilism!” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Scântei între Cușnir și Flutur: “Să vă fie rușine, dle. președinte!” / “Ăsta-i teribilism!”

De    •   Publicat acum 2 luni, 5 decembrie 2019   •   2 comentarii

Nici ședința de azi a Consiliului Județean Suceava nu a fost ocolită de obișnuitele contre verbale între Dan Cușnir (PSD) și Gheorghe Flutur (PNL).

De această dată, Cușnir a încălzit atmosfera cu remarca  “eu întotdeauna am votat împotriva cheltuielilor populiste, gen Sala Unirii, dar întotdeauna voi vota pentru cheltuielile dirijate spre dezvoltare”.

Flutur s-a abținut de la comentarii, fapt ce a intensificat se pare ambiția lui Cușnir.

La finalul ședinței, el a reluat subiectul parcului industrial de la Salcea, adresându-i-se direct lui Flutur :  “V-au trebuit doar 4 ani pentru a desființa Centrul Economic Bucovina și a înființa Parcul Industrial Bucovina, 4 ani pentru a scoate un certificat de înregistrare la Registrul Comerțului.

Este interesantă viteza cu care doriți să dezvoltați județul Suceava și România”,  Flutur replicând că  “nu vreau să comentez cât de bine a fost gândit acel centru, dar așa e în viață, nu dai tu, dau alții!

Noi am încercat să-i dăm o utilitate pragmatică, dar eu m-am obișnuit cu ipocrizia asta purtată la butonieră de dvs.”

După alte luări de cuvânt, Cușnir a ținut să se refere și la întârzierea cu care conducerea Spitalului Județean a tratat cauzele care au contribuit, în opinia lui, la decesul consilierului local Bogdan Bicsi, Flutur intervenind: Ședința asta a avut teme precise, să nu vă așteptați cât voi fi președinte să transform ședințele Consiliului Județean în ședința Colegiului Medicilor. Punct!”

Cușnir: “Pot să vă răspund?”  

Flutur:  “Haideți să nu intrăm în polenică! Ședința o declar închisă!”

Cușnir: “Să vă fie rușine, dle. președinte!”

Flutur: “Haideți, terminați cu chestiile astea, vreți să vă vedeți la televizor neapărat. Ăsta-i teribilism!”

Cușnir: “Atâta știți, să puneți pumnu-n gură!”

 

 

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 luni, 5 decembrie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: decembrie 5, 2019 @ 3:30 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

2 comentarii

 1. Ion spune:

  Cusnir a prins glas ca vrea sa candideze la Primăria Suceava și crede ca Stan o sa-lista pună pe el.Se inseala tare ca o fi fost Cusnira Senior și Ioan Stan colegi în Partidul Comunist Roman înainte de 1989 dar tot nu își da funcția sa îl sustina pe tizul lui Bobita. Stan are zilele numărate dacă pierde alegerile locale.

  • arhivistul spune:

   Stan nu mai are ce numără. Cît despre găzarul Cușnir, se vede că, deși Ciolacu bagă formol în PSD, tot golan rămîne. Un golan mai mic, adevărat, de provincie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string ThIWvz to the field below: