FOTO Ceremonie de absolvire şi avansare în grad la Școala de Subofițeri de Jandarmi Fălticeni - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

FOTO Ceremonie de absolvire şi avansare în grad la Școala de Subofițeri de Jandarmi Fălticeni

De    •   Publicat acum 4 luni, 29 noiembrie 2019   •   Fara comentarii

Azi, în cadrul Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi Petru Rareş Fălticeni a avut loc ceremonia de absolvire şi acordare a gradului militar de sergent major celor 345 de absolvenți din promoţia februarie – noiembrie.

Festivitatea a debutat cu prezentarea onorului către col. Daniel Badea, prim adjunct al inspectorului general al Jandarmeriei Române şi salutul tinerei generaţii de subofiţeri jandarmi.

A urmat alocuţiunea col. Ionel Postelnicu, comandantul şcolii și rugăciunea de binecuvântare a promoţiei.

Apoi s-a dat citire ordinelor de acordare a gradului de sergent major, precum şi a ordinului inspectorului general privind desemnarea şefului de promoţie şi înscrierea numelui acestuia pe placa de onoare.

În continuare au fost acordate diplome absolvenţilor cu cele mai bune rezultate la învăţătură, respectiv sergent major Rareș Țabrean, sergent major Florin Macovei, sergernt major Alexandru Jardă şi a luat cuvântul şeful promoţiei, sergent major Rareș Țabrean (media 9,58).

Din rândul oficialităților au rostit alocuțiuni Mugurel Ghioca – subinspector de poliție, deputatul Alexandru Rădulescu, vicepreședintele Consiliului Județean Gheorghe Niță și viceprimarul Constantin Bulaicon.

 

 

După discursul col. Badea a urmat defilarea absolvenţilor în aplauzele asistenţei şi pe ritmurile Muzicii Militare ale Brigăzii 15 Mecanizate „Podul Înalt” Iaşi.

 

 

 

TEODOR PUȘCAȘU

reporter@ziaruldepenet.ro

Foto : SMSJ Fălticeni

 

 

    Print       Email
 • Publicat: acum 4 luni, 29 noiembrie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: noiembrie 29, 2019 @ 8:53 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string f9dirz to the field below: