Rădulescu nu înțelege cum au putut vota tinerii cu Iohannis, deși PSD le-a majorat alocațiile și bursele - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Rădulescu nu înțelege cum au putut vota tinerii cu Iohannis, deși PSD le-a majorat alocațiile și bursele

De    •   Publicat acum 6 luni, 27 noiembrie 2019   •   8 comentarii

Alexandru Radulescu

Deputatul PSD de Suceava Alexandru Rădulescu a distribuit azi presei locale un comunicat în care recunoaște victoria  “fără echivoc”  a lui Klaus Iohannis în alegerile prezidențiale și spune că parlamentarii liberali au evidențiat că la această reușită au contribuit în număr mare tinerii, elevii și studenții români.

Rădulescu continuă ironic :  “Probabil că demersurile guvernării social-democrate referitoare la această categorie de vârstă (creșterea cuantumului alocațiilor, burselor, dezvoltarea unor programe de susținere financiară: „Investește în tine”, gratuități pentru transport public, etc),  nu sunt relevante în  alegerea președintelui României.

Nu vreau să cred că opțiunea exprimată de tinerii României a fost influențată doar de campanii mai mult sau mai puțin oneste pe rețelele de socializare și îmi exprim convingerea că decizia a fost luată în urma unor analize personale, obiective și raționale”.

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 6 luni, 27 noiembrie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: noiembrie 27, 2019 @ 5:47 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

8 comentarii

 1. Ghere spune:

  Ce vorbești dom profesor? Nu te-ai uitat la televizor de mult și vorbești de la sprit cu Bobi și Cătă. V-a furat momentul si v-ați dat seama că ați dat mult și ați primit puțin? Nu mai puteți cumpăra voturi cu minciuni.

 2. Stanciu spune:

  Tinerii sunt destepti, nu au prins faza cu nea Nicu si suta de lei, nu pun botul la pomenile PSD. Vremea voastra a apus Radulescule!

 3. BOBY spune:

  E regretabil ca sotia lui Radulescu a facut campanie printre elevi si nu a fost auzita.Distinsa se visa chiar ministru al educatiei.Sunteti depasiti de prezent,faceti pasul in spate.

 4. Radulescu Alwxandru spune:

  De ce nu ați publicat tot comunicatul? Subiectul era altul și era cuprins în partea care lipsește. Nu e deontologic să faceți așa ceva. Vă înșelați cititorii.

 5. ZdpN spune:

  Stimate domnule Rădulescu, ziaristul nu este un “difuzor” de comunicate de presă, ci o ființă cu personalitate și capacitate de filtrare a informației primite, și care își informează cititorii. Există, sigur, și lucrători în presă care merg cu articolul în prealabil la politician să primească bun de tipar. Nu este cazul nostru, cum bine știți. Pentru astfel de “comenzi” există vuvuzele dispuse să vă elibereze și factură, vă rog să luați legătura cu ei. La noi nu merge așa.

 6. Radulescu Alexandru spune:

  Dar nici nu cred că e corect să trunchiați și astfel să denaturați un mesaj.

 7. ZdpN spune:

  Dacă în text ar fi fost doar cuvintele noastre, ne-ati fi putut acuza de așa ceva, dar cuvintele dumneavoastră sunt citate copios în corpul articolului, ca de fiecare dată.
  Înțelegem dorința dumneavoastră de a ieși din capcana propriilor cuvinte transmise public, dar să aruncați vina pe presa cea rea este prea mult. Cele bune!

 8. un cetatean spune:

  Din pacate s-a ales, iarasi, raul cel mai mic, ca deh asa suntem noi romanii, norocosi. 🙂 In rest bursele si alocatiile, nu le-a marit PSD-ul din banii lor, ci de la bugetul de stat , adica din buzunarul tuturor. Cat despre transportul gratuit, a fost si este cea mai penibila manevra. Sa dai gratuitate in momentul in care nu ai nici pe departe necesarul de vagoane pentru asa ceva. Ajungi sa stai azi in trenurile CFR cum stateau prizonerii de razboi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string 4JaFbU to the field below: