Un șofer băut din Vicovu de Jos nu a acordat prioritate autospecialei Poliției și a fost urmărit în trafic. Până la urmă s-a ales cu dosar penal - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Un șofer băut din Vicovu de Jos nu a acordat prioritate autospecialei Poliției și a fost urmărit în trafic. Până la urmă s-a ales cu dosar penal

De    •   Publicat acum 4 săptămâni, 17 noiembrie 2019   •   Fara comentarii

Ieri după-amiază, în timp ce patrula pe strada Piaţa Unirii din Rădăuţi, un echipaj rutier a observat un autoturism al cărui conducător auto nu a respectat semnificaţia indicatorului “Cedează trecerea” şi a pătruns în intersecţie fără să acorde prioritate de trecere autospecialei de poliţie ce se afla pe drumul prioritar, motiv pentru care i s-a solicitat să oprească, însă cel în cauză nu s-a conformat, continuându-şi deplasarea.

În momentul în care autoturismul a ajuns într-o intersecţie semaforizată, conducătorul auto a fost nevoit să oprească în spatele altor autovehicule ce aşteptau la semafor, ocazie cu care poliţiştii i-au solicitat din nou să oprească şi să prezinte documentele pentru control, însă acesta a plecat, fiind urmărit de poliţişti circa 500 metri, când bărbatul de la volan a oprit şi a încercat să blocheze portierele vehiculului, fiind împiedicat de poliţişti, care l-au imobilizat.

Șoferul a fost identificat de poliţişti ca fiind un bărbat de 37 ani din Vicovu de Jos.

Întrucât emana halenă alcoolică, poliţiştii i-au solicitat să efectueze testarea alcoolscopică, însă acesta a simulat testul, motiv pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice.

Bărbatul a fost de acord să efectueze testarea, rezultatul fiind de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

I s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

 

 

 

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 4 săptămâni, 17 noiembrie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: noiembrie 17, 2019 @ 9:05 am
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string c219ii to the field below: