Un bărbat din Slatina cu permisul de conducere românesc suspendat și-a luat unul bulgăresc pentru a continua să conducă. Polițiștii i l-au reținut și pe acesta - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Un bărbat din Slatina cu permisul de conducere românesc suspendat și-a luat unul bulgăresc pentru a continua să conducă. Polițiștii i l-au reținut și pe acesta

De    •   Publicat acum 3 săptămâni, 17 noiembrie 2019   •   Fara comentarii

Un bărbat din Slatina a încercat să găsească o soluție legală pentru a continua să conducă fără a intrat în conflict cu polițiștii, dar s-a ales cu noi belele.

Vineri, 15.11.2019, la ora 17.25, o patrulă din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Mălini a oprit pentru control pe DJ 209A din comuna Cornu Luncii, autoutilitara condusă de un bărbat de 34 de ani din comuna Slatina.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul are permisul de conducere românesc suspendat pentru abateri la regimul rutier, însă acesta a prezentat pentru control un permis de conducere eliberat de autoritățile din Bulgaria.

Conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Acestuia i s-a adus la cunoștință faptul că, nu mai are dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice până la soluționarea cauzei, permisul de conducere emis de autoritățile din Bulgaria, fiind ridicat de polițiști pe bază de ordonanță.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, cercetările fiind  continuate de polițiști pentru stabilirea modului de obținere a permisului bulgăresc, ce va fi soluționat procedural.

 

 

 

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 săptămâni, 17 noiembrie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: noiembrie 17, 2019 @ 12:03 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string adeiAh to the field below: