Lungu le recomandă sucevenilor să-l voteze pe Iohannis, după ce în 2014 a fost de partea lui Ponta: “Nu a fost din vina mea, am fost folosit cu forța de PSD” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Lungu le recomandă sucevenilor să-l voteze pe Iohannis, după ce în 2014 a fost de partea lui Ponta: “Nu a fost din vina mea, am fost folosit cu forța de PSD”

De    •   Publicat acum 3 săptămâni, 17 noiembrie 2019   •   Fara comentarii

 

Deputatul PNL de Suceava Ioan Balan și colegul de partid primarul Ion Lungu au susținut, azi la amiază, o conferință de presă în care i-au făcut reclamă președintelui Klaus Iohannis, candidat pentru un nou mandat la alegerile de peste o săptămână.

Balan a acuzat PSD deoarece  ”vedem o campanie extraordinar de murdară, bazată pe fake-newsuri, îi înțelegem pe cei de la PSD pentru că au un candidat extrem de slab, căruia nici măcar nu-i pot pune vorbe în gură, așa cum făcea fostul președinte al PSD.

Cer public președintelui PSD Suceava Ioan Stan să se delimiteze la maxim de această campanie.

Nu poți să vii într-un stat democratic și să vorbești despre nazist, despre lagăre de concentrare, despre sârmă ghimpată și despre neamț care ar vorbi despre gazare.

Mi se pare odios, mizerabil, monstruos chiar să ajungem să facem o astfel de campanie”.

În schimb, Lungu s-a referit la acțiunile electorale județene, scoțând în evidență că  ”nu ne îndoim că va câștiga  (Iohannis – n.r.)  alegerile, dar este important și scorul.

Mai este turul 2, sigur nu ne punem problema că nu vom câștiga”.

 

 

Întrebat cum a trecut de la susținerea lui Victor Ponta (PSD în 2014) la Klaus Iohannis (PNL), Lungu a spus iritat: ”Nu vreau să mă mai întorc la acel episod, nu a fost din vina mea și cu asta am terminat povestea!

Am fost folosit cu forța de PSD, fără acceptul meu m-au pus pe bannere, pe afișe, dar urma să-i dau în judecată, ce să fac altceva?

A fost o situație la care nu vreau să mă mai întorc, dacă o să-mi scriu vreodată memoriile o să scriu cum a fost”.

În octombrie 2014, Balan afirma despre Lungu că  ”toţi sucevenii au aflat acum şi au confirmarea că Lungu este un oportunist notoriu”.

 

 

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 săptămâni, 17 noiembrie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: noiembrie 17, 2019 @ 7:45 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string BulB3v to the field below: