Directorii Colegiului Național Nicu Gane Fălticeni au demisionat. Cristina Nechifor și Laurențiu Tomescu vor asigura conducerea instituției până la sfârșitul anului - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Directorii Colegiului Național Nicu Gane Fălticeni au demisionat. Cristina Nechifor și Laurențiu Tomescu vor asigura conducerea instituției până la sfârșitul anului

De    •   Publicat acum 7 luni, 13 noiembrie 2019   •   7 comentarii

 

Schimbări în conducerea Colegiului Național Nicu Gane din Fălticeni, unde cei doi directori și-au depus mandatele la Inspectoratul Școlar Județean Suceava încă de luna trecută și vor asigura conducerea instituției până la finalul acestui an.

 

Directoarea Elena-Cristina Nechifor este la cel de-al doilea mandat în fruntea instituției de învățământ, ea ocupând această pozitie în perioada 2010-2012, și din anul 2016 până în prezent.

Laurențiu Daniel Tomescu este director adjunct al Colegiului Național Nicu Gane din anul 2012 și avea un mandat valabil până în anul 2021 obținut în urma unui concursul organizat de ISJ Suceava.
Motivele invocate de cei doi sunt de ordin personal. Contactați telefonic, ambii au refuzat să comenteze motivele ce i-au determinat să renunțe la mandatele lor. Laurențiu Tomescu a spus doar că este în relații bune cu toată lumea, este mulțumit de ceea ce realizat cât a fost director adjunct și că pleacă cu fruntea sus, mai ales că la Colegiul Nicu Gane s-au făcut investiții importante an de an.
Am încercat să obținem un punct de vedere și din partea primarului municipiului Fălticeni, Cătălin Coman, dar acesta nu a răspuns la telefon până la momentul publicării materialului.

 

 

 

SERGIU JIPA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 7 luni, 13 noiembrie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: noiembrie 13, 2019 @ 6:18 pm
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

7 comentarii

 1. Andutu spune:

  Cristina a văzut rezultatele de la alegerile prezidențiale și ” are un gând”.

 2. arhivistul spune:

  La urma urmei s-a întîmplat ceea ce trebuia să se întîmple. Nechifor a coborît din copacul în care a suit-o PDL și în care a ținut-o PSD.

 3. Ilie spune:

  Care este adevărul despre plecarea directorilor? Motive personale să pleci când PSD se duce la vale?

 4. Alexandru spune:

  Din surse sigure, încă doi directori vor sa părăsească barca aflata în deriva.

 5. un cetatean spune:

  Tomescu e prieten prea bun cu primarul, dar nu se stie niciodata, iar Nechifor e la PNL 1000%.

 6. adrian spune:

  Nu va faceti griji. Dupa sfarsitul celui de al II-lea razboi mondial, apareau submarinele nemtesti prin atlantic.
  Acesti oameni dispar strategic acuma, urmand sa fie pusi si alte functii mai importante. Vezi cazul consilierului Mihoc, chipurile pleaca din functia de consilier local, mai apoi a reaparut ca prin minume la APIA ……………
  vezi cazul baiatului lui Bulaicon , chipurile pleaca din postul detinut la spital, mai apoi a reaparut tot la APIA Suceava, angajat de directorul ”Mogoroiu” (nasul de botez al trepadusului , adica fiul viceprimarului).
  Vezi cazul asintentei , nora viceprimarului, care pleaca si ea tot subit ca si educatoare sefa la o gradinita.
  Toti acesti oameni sunt legati de stat, adica de banii dumneavoastra. Isi fac excursii, isi cumpara masini scumpe… etc, etc. pentru ca pot, ca sa citez dintr-un mare clasic ce se afla pe bancile unei facultati.

 7. Spoiala spune:

  Gurile rele spun ca nu au vrut sa- si asume zeciuiala de la lucrarea ce se desfasoara la cantina și presiunea era prea mare…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string jk4WgG to the field below: