POLITICĂ DE TOT RÂSUL LA FĂLTICENI! Candidatul lui Băsescu este reprezentat la alegeri de oamenii Vioricăi Dăncilă. Membri de bază ai tineretului PSD Fălticeni au trecut la PMP în poză, dar au rămas la PSD în campanie - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

POLITICĂ DE TOT RÂSUL LA FĂLTICENI! Candidatul lui Băsescu este reprezentat la alegeri de oamenii Vioricăi Dăncilă. Membri de bază ai tineretului PSD Fălticeni au trecut la PMP în poză, dar au rămas la PSD în campanie

De    •   Publicat acum 4 luni, 8 noiembrie 2019   •   9 comentarii

Fapte rupte din schițele lui Caragiale! La Fălticeni, oamenii lui Traian Băsescu și-au dat mâna cu oamenii Vioricăi Dăncilă pentru a-l sprijini pe candidatul Theodor Paleologu. Cel puțin așa pare dacă e să credem ceea ce ne spune președintele PMP Suceava, Marian Andronache, care îi prezintă pe cei mai activi membri  TSD Fălticeni(organizația tinerilor social-democrați) ca noi achiziții în echipa PMP Fălticeni.  Este vorba despre fostul președinte TSD Fălticeni Alexandru Mihoc (fost consilier local PSD, a demisonat din deliberativ în urmă cu 6 luni ca urmare a obținerii unui post la APIA Suceava), soția acestuia, Costel Corbu (soțul consilierei locale PSD Luminița Corbu), Remus Stoica (fratele consilierei locale PSD Luminița Corbu și angajat al Primăriei Fălticeni), Cosmin Ilie și Andrei Tanase.

 

Astăzi am avut o întâlnire foarte interesantă cu președinții organizațiilor din zona Fălticeni. M-am bucurat să aflu că Theodor Paleologu, candidatul PMP la alegerile prezidențiale, se bucură de simpatia și susținerea sucevenilor din această zonă! „ este textul care însoțește imaginea de mai jos de pe pagina de socializare a președintelui PMP Suceava, Marian Andronache.

 

Contactat telefonic, Marian Andronache ne-a declarat că cei cu care era la masă sunt membri PMP Fălticeni. Mai mult, când ne-am arătat nelămurirea privind trecerea bruscă a acestora de la PSD la PMP, șeful PMP Suceava ne-a spus că sunt foarte mulți membri PSD care se reorientează politic. Mai mult decât atât, când i-am spus că unii dintre cei șase membri recent achiziționați au participat activ la campania electorală pentru Viorica Dăncilă, Andronache nu a părut surprins și a replicat :
”Asta este problema dumneavoastră dacă nu înțelegeți(la ce partid sunt cei șase n.r.), pentru mine ei sunt membri PMP. Nu-i cunosc pe toți după nume, dar îi știu„.

 

 

 

Traseiști politici sau trimiși în misiune de la partidul mamă PSD?

La prima vedere, cei șase tineri par a fi abandonat PSD Fălticeni pentru a face politică alături de oamenii lui Băsescu, doar că membrii cu vechime din PSD nu cred că ei au plecat de capul lor la PMP, ci într-o misiune de partid dirijață de șeful PSD Fălticeni, Cătălin Coman, cu un obiectiv clar: dublarea reprezentanților PSD în secțiile de votare sub acoperirea legală a unui alt partid. În felul acesta, și PMP câștigă, deoarece la nivelul Fălticeniului organizația nu există decât prin achizițiile prezentate mai sus și se poate lăuda cu faptul că are membri în secțiile de votare din zonă.

În realitate, asistăm la o cârpeală de conjunctură a partidului lui Băsescu cu oameni împrumutați pentru scurt timp de la partidul condus de Viorica Dăncilă. PSD nu pierde nimic atâta timp cât ei figurează în scriptele PMP, dar fac campanie electorală pentru  partidul pe care îl poartă în suflet – PSD. Iar ei au putut fi văzuți și săptămâna aceasta în campanie electorală alături de colegii din PSD, îmbrăcați în geci roșii și cu pliantele Vioricăi Dăncilă în mână pe străzile din localitate.

 

 

 

SERGIU JIPA

reporter@ziaruldepenet.ro

Postare făcută de Alexandru Mihoc cu o jumătate de lună mai devreme de ședința PMP.

 

Remus Stoica, angajat al Primăriei Fălticeni, considerat unul dintre oamenii de încredere ai primarului PSD Cătălin Coman.

 

    Print       Email
 • Publicat: acum 4 luni, 8 noiembrie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: noiembrie 9, 2019 @ 10:22 am
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

9 comentarii

 1. Ion spune:

  Postarea lui Marian Andronache spune limpede ce fac acolo. Succes la PMP. Hai Viorica la filatura ca ti-am găsit servici bun.

 2. Ion spune:

  Ce va feriți așa de poză băieți? Vă văd doamnele de pe strada Sucevei la care le-ați spus că le taie PDL-ul pensiile?😅😅😅

 3. mobutusesekocucungbenduwazabanga spune:

  Io credeam că Băssse-scu e deja locatar la Mina Minovici alături de organul lui ”Terente” și fără ca ăia să fi consumat vreun gram de formol pentru împăierea lui. Mai ”nișcă” încă? ”If yes”…”go to jail”; ”If Not”…”go to DNA for reevaluation” (decision loop). ”STOP” (cam așa se încheie o secvență de programare). Restul celor ce joacă ”alba-neagra”, mai ales celor mai tinerei, le-aș recomanda să-și vadă de viitorul lor ca specialiști (profesori, medici, ingineri) în domeniu și nu umblînd cu sorcova+ țucalul pentru pmp, usr, psd, pnl …Benga să-i ”ie”.

 4. Buni spune:

  Am vazut postarea lui Andronache și ce sa mai zici de basistii lui adunați de peste tot.Partid fara viitor si_a luat copiii lui Coman la pozat.

 5. arhivistul spune:

  Andronache a bătut palma cu Stan și va candida din partea PSD la Primăria Suceava!

 6. anda spune:

  La Falticeni va fi o mare surpriza, atat la alegerile pentru presedinte cat si la locale.

 7. r spune:

  Aceste mișcări arată foarte clar că Coman a început să aibă insomnii.
  Pregătește ceva………………………………………………………………..
  În 2016 a avut succes cu Mihailă și cu Costea.
  Dar 2020 va fi altceva………………TIC-TAC……………………..TIC-TAC
  Vremea când totul se plătește se apropie………………………..TIC-TAC

  • MIHA spune:

   Doar cu Mihaila și cu Aldea a candidat Coman.Costea a fost pus special de PSD ca sa tragă voturi de dreapta.Așa se explica ca îl lauda pe Coman și PSD u.Catalinii s-au inteles în secret si au folosit vuvuzelele pentru poze și filmări. Deci Costea a candidat de la PSD.

 8. Ioan spune:

  Mai lasati ma cu Costea traseistul.Sa spună de ce a plecat de la bazar și sa vezi atunci cine e costea.Cum la băgat la Nada primarul Tofan cu PDL ca era somer Da membru de partid și trebuia angajat pe pile.La câte partide a fost și cea făcut la alegeri?Capătul prafturi la făcut.aluat 4 la suta din voturile popii.Mihaila a luat dublu și era plin de scandaluri cu eI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string BduySH to the field below: