Șofer încarcerat în arestul IJP Suceava după ce a condus fără permis, a produs accident și a părăsit locul - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Șofer încarcerat în arestul IJP Suceava după ce a condus fără permis, a produs accident și a părăsit locul

De    •   Publicat acum O săptămână, 7 noiembrie 2019   •   Fara comentarii

Miercuri dimineață, în timp ce acționa pe strada Calea Bucovinei din Vicovu de Sus, un echipaj de poliție a efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autoturism, însă conducătorul auto nu s-a conformat, continuându-și deplasarea, motiv pentru care s-a procedat la urmărirea vehiculului pe mai multe străzi din localitate.

În momentul în care a ajuns pe strada Protopop Ionel Maloș, într-o curbă deosebit de periculoasă, conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un gard, după care a fugit de la fața locului.

Polițiștii au identificat în interiorul autoturismului mai multe documente aparținând conducătorului auto, un tânăr de 21 ani din Straja.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că tânărul are permisul de conducere suspendat pentru abateri la regimul rutier.

Ulterior, la sediul poliției s-a prezentat tânărul de 21 ani, însoțit de un alt localnic, declarând că acesta a condus autoturismul.

Cu ocazia cercetărilor și a audierilor celor doi tineri, polițiștii au stabilit că autoturismul a fost condus de tânărul de 21 ani, care ulterior, a recunoscut comiterea faptei.

I s-a întocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, șoferul fiind reținut de polițiști pentru 24 ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca azi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți.

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum O săptămână, 7 noiembrie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: noiembrie 7, 2019 @ 2:17 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string 4wV3WF to the field below: