Coman va monta pavele de peste 90.000 lei pe separatoarele benzilor de circulație de pe bulevardul 2 Grăniceri și de pe strada Sucevei - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Coman va monta pavele de peste 90.000 lei pe separatoarele benzilor de circulație de pe bulevardul 2 Grăniceri și de pe strada Sucevei

De    •   Publicat acum 4 luni, 2 noiembrie 2019   •   3 comentarii

Consiliul Local Fălticeni a alocat 110.000 lei pentru reabilitarea aleii pietonale de pe strada Maior Ioan bl. 3, acolo unde aleea și scările de acces se vor amenaja cu pavele.

”Necesitatea acestui proiect este justificată de situația deplorabilă a infrastructurii existente în zonă și care are nevoie de o intervenție urgentă”, se motivează în documentul votat de aleșii locali, care prevede o durata de realizare de 60 zile.

Alte pavele vor fi montate pe separatoarele benzilor de circulație de pe bulevardul 2 Grăniceri și de pe strada Sucevei, valoarea totală fiind de 90.475 lei, iar durata de realizare 2 luni. Suprafața totală calculată este de 1035 mp și vor fi folosite pavele pietonale de 4 centimetri.

Suma de 100.000 lei a fost direcționată pentru repararea grupurilor sanitare de la internatul Colegiului Nicu Gane, 23.800 lei pentru alimentarea cu gaz metan a cantinei Școlii Gimnaziale Ion Irimescu, 25.600 lei pentru reparații grup sanitar la Muzeul Apelor Mihai Băcescu și 65.000 lei pentru suplimentarea cu un traseu a Parcului Aventura.

DANIEL BOGHIȚA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 4 luni, 2 noiembrie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: noiembrie 2, 2019 @ 7:46 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

3 comentarii

 1. Ion spune:

  Normal, interlopul care si-a făcut firmă de pus pavele și borduri trebuie sa câștige o alta lucrare. Sunt curios cine va da oferta cea mai bună. ..Ha ha ha ha. ..La Fălticeni nu se prea fac licitații, lucrările se dau prin atribuire directă.

 2. Sabin spune:

  De ce trebuie pavele intre separatoarele de benzi? Bani cheltuiti aiurea…de fapt, cu rolos in buzunarul smecherilor

 3. mobutusesekocucungbenduwazabanga spune:

  Oare DNA-ul, Curtea de Conturi…nu au nimic de spus? Jaf la drumul mare cu această echipă de ”muppets” în frunte cu șeful lor, mingicarul chiriaș la ANL. Orașul ăsta s-a împrumutat cu milioane de euro pentru canalizare, asfaltare și alte promisiuni electorale făcute de primar, bani pe care-i plătește contribuabilul. Nimic nu e bun, nimic nu funcționează (nici canalizarea de pe Sucevei, nici asfaltul de pe drumurile adiacente acesteia)!!! PS. Plătesc impozitul auto de 100 lei/an (aproape dublu), în loc de 64, așa cum se plătește în alte localități, iar ca ”beneficii” am parte de găuri și hotroapae.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string QFysUc to the field below: