Același contract pentru patinoarul artificial din Fălticeni:  Primăria va suporta consumul de energie electrică, apă, colectarea deșeurilor menajere și vidanjare - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Același contract pentru patinoarul artificial din Fălticeni:  Primăria va suporta consumul de energie electrică, apă, colectarea deșeurilor menajere și vidanjare

De    •   Publicat acum 4 luni, 2 noiembrie 2019   •   2 comentarii

*mutat pe terenul de sport al Școlii gimnaziale Mihail Sadoveanu, patinoarul va funcționa în paralel cu desfășurarea cursurilor la școala gazdă, vacanța fiind programată în perioada 21 decembrie 2019 – 11 ianuarie 2020.

 

 

Primăria Fălticeni se va asocia, din nou, cu firma Yannis Baby – Park Botoșani (administrator Michail Lichiardopol) pentru amenajarea unui patinoar artificial, în perioada 30 noiembrie 2019 – 15 ianuarie 2020.

Față de iernile trecute, având în vedere că piața Nada Florilor s-a transformat în șantier, patinoarul va fi amplasat pe terenul de sport al Școlii Gimnaziale Mihail Sadoveanu.

Primăria Fălticeni va pune la dispoziție terenul pe care vor fi montate patinoarul și căsuțe în care se vor vinde băuturi calde și produse de patiserie, va asigura salubrizarea, racord de apă, branșament electric, paza și va achita contravaloarea consumului de energie electrică, apă, colectarea deșeurilor menajere și vidanjare.

Conform contractului, firma din Botoșani poate permite amplasarea, pe perioada sărbătorilor de iarnă,  ”și a altor echipamente / spații comerciale mobile aparținând altor persoane juridice, care contribuie împreună la buna organizare a activităților, cu condiția să nu tulbure orele de școală”.

Yannis Baby – Park va pune la dispoziția doritorilor, contra cost, 300 de perechi de patine și va avea obligațiile să nu dea muzica prea tare în boxe pentru a nu deranja riveranii, să asigure asistență medicală pe toată durata funcționării patinoarului și  ”să permită accesul pe gheață (cu patine corespunzătoare) a copiilor cu posibilități materiale scăzute și rezultate bune în activitatea școlară, artistică și sportivă într-un interval orar stabilit de comun acord cu Primăria”.

 

DANIEL BOGHIȚA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 4 luni, 2 noiembrie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: noiembrie 2, 2019 @ 11:43 am
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

2 comentarii

 1. vasile spune:

  Atunci cand scolile devin un fel de buticuri cu ceva patinoar in curte , se remarca ca am ajuns la ultima lopata pusa peste aceste obiective de invatamant .NEMERNICIA A DEPASIT BUNUL SIMT DOAR PENTRU FAPTUL CA UNII NEMERNICI FARA SCRUPULE INGROAPA CE A MAI RAMAS DIN SCOALA ROMANEASCA .

 2. Gelu spune:

  S-a facut “licitatie” s-au ” combinatie”?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string DPsXZ7 to the field below: