24 furnizori din ambulatoriu cu program de activitate majorat, în județul Suceava - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

24 furnizori din ambulatoriu cu program de activitate majorat, în județul Suceava

De    •   Publicat acum 4 luni, 1 noiembrie 2019   •   Fara comentarii

Casa de Asigurări de Sănătate Suceava are încheiate 111 contracte de prestări servicii medicale în ambulatoriul de specialitate clinic cu un număr de 380 medici specialiști, incluzând și ambulatoriile de specialitate ale spitalelor publice.

Comisia constituită din reprezentanți ai Casei de Asigurări, Direcției de Sănătate Publică, Colegiului Medicilor, asociația sindicală și cea patronală a medicilor specialiști analizează necesarul de servicii medicale de specialitate și stabilește necesarul de medici specialiști pentru fiecare specialitate clinică și zonă a județului.

Pentru specialitățile clinice o normă reprezintă un program de lucru de 7 ore în medie pe zi și, respectiv, de 35 ore pe săptămână.

În condiții de adresabilitate crescută din partea pacienților pentru o anumită specialitate, se poate prelungi programul de lucru, iar medicii specialiști și managerii spitalelor publice (pentru cabinetele ambulatorii de specialitate ale spitalelor) pot solicita CAS Suceava majorarea programului.

Prelungirea programului permite decontarea unui număr mai mare de consultații medicale acordate persoanelor asigurate de către medicii specialiști.

Pentru a veni în sprijinul asiguraților, CAS Suceava nu a limitat și a aprobat de fiecare dată solicitarile medicilor specialiști de prelungire a programului de consultații, astfel încât mai multi pacienți au primit servicii medicale gratuite.

În prezent, CAS Suceava are 24 furnizori din ambulatoriul de specialitate care au program de activitate majorat, specialitățile medicale fiind psihiatrie, dermatologie, diabet, oftalmologie, oncologie, neurologie, neuropsihiatrie infantilă, ortopedie, pediatrie, medicină interna, ORL.

 

 

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 4 luni, 1 noiembrie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: noiembrie 1, 2019 @ 11:21 am
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string B6uwO4 to the field below: