MOFTURI FĂLTICENENE: S-a făcut lumină-n sat! - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Pamflet  >  Articolul curent

MOFTURI FĂLTICENENE: S-a făcut lumină-n sat!

De    •   Publicat acum 7 luni, 27 octombrie 2019   •   3 comentarii

 

Iluminatul public a fost aprins mai devreme în cinstea doamnei Viorica Dăncilă. Pentru fălticeneni, iluminatul se aprinde mai târziu sau nu se mai aprinde deloc, depinde de zonă (FT)

Astăzi ne ocupăm cu politica, că doar o dată la 5 ani sunt alegeri prezidențiale! Vizita candidatului PSD abia demis din fruntea Guvernului a fost plină de învățăminte. Subalternii lui boss au făcut scut în jurul doamnei cu broșă Channel în piept, au direcționat-o corect pe traseu, au schimbat locurile între ei pentru a da bine în poze, nu au pus-o în dificultate cu discuții inutile, au lăsat din când în când alegătorii să se apropie și i-au asigurat o sală ticsită cu funcționari publici și pensionari pentru a-și debita obișnuitele platitudini. Plus că s-a lucrat în draci înaintea înaltei vizite de partid și de stat: s-a asfaltat în poarta restaurantului familiei lui boss unde ar fi mâncat invitata, s-au reparat scările Primăriei, iar iluminatul public s-a aprins mai devreme cu două ore, probabil pentru a vedea și doamna cât de bine gospodărit este centrul orașului. Un subaltern micuț i-a oferit, emoționat, flori la intrarea în Centrul Birlic, iar mai în interior a primit alte flori de la nora si fiul subalternului. Dar spectacolul florilor nu s-a oprit aici: același semn al recunoștinței a venit și de la cel care la scrutinul trecut s-a pozat, în cabină, pe când vota partidul. Foarte frumos, dar, apropo, vedeți afișul de pe ușa Primăriei  (foto jos)? Cum era sloganul? Să vină să vă ia?

 

Tare de tot propunerea pentru Ministerul Culturii în guvernul liberal! Moderatorul cu Birou parlamentar veșnic închis la  Fălticeni a fost bine  proptit  de șeful județean, că doar trebuia musai să păstreze capul de pod la București. Ne aducem aminte cu emoție de incisivele luări de poziție în Cameră, acolo unde pupilul a combătut cu mare curaj pe teme sensibile, precum lipsa marcajelor rutiere și renunțarea la ora de iarnă (sau de vară, nici nu mai contează). În rest, în partid e cald și bine. Lupii tineri chiar cred că pot răsturna munții, în timp ce cotoii bătrâni mimează lupta cu boss și se relaxează cu agiotanții acestuia, inclusiv la Târgul Mărului, unde se trag în poză. Așa, ca fapt divers, unul dintre vajnicii liberali din Fălticeni, fost primar (nu dăm nume, că nu-i frumos!), a primit pe șustache oarece fonduri de la Primăria Fălticeni pentru paranghelia de Ordine Publică, evenimentul fiind găzduit la domeniul lui boss de la intrare în oraș, normal.

 

Sursa foto: opiniagiurgiului.ro

@ Puțini și infiltrați. Cică așa ar fi cei din USR-PLUS, care vor să convingă alegătorii de pe internet că se zbat cu sârg să scape orașul de ciuma roșie. Pe Facebook e fierbere mare, monșer, în viața reală mai puțin, semn că cele două partide despre care am scris mai sus au avut grijă să-și înfileteze  oamenii. Mai dedați la înțelegeri, cei din Pro România se laudă de ceva timp că îl vor  transfera  pe edil chiar înaintea alegerilor locale, tocmai pentru a-l amărî iremediabil pe boss. Chestia ar fi că, până atunci, persoana de care scriem are nevoie de bani de la centru, pentru că e bine să pună răul înainte! Totuși trebuie să termine spitalul și piața Nada Florilor înainte de alegeri, așa cum pare a fi planul. Deja unii creduli s-au înscris pe lista de așteptare, sperând că dacă vor schimba barca, vor fi albiți și cocoțați/lăsați în funcții.  Dar dacă nu?

 

 

DANIEL BOGHIȚA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 7 luni, 27 octombrie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: octombrie 27, 2019 @ 5:36 pm
 • Sub: Pamflet, Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

3 comentarii

 1. Crina spune:

  Bine ca mai este un ziar care le spune cate una ca au destui laudatori. Și s-au rezolvat multe după ce au scris zdpnistii.

 2. Barbu spune:

  Lucreaza rău și nu se face ceea ce trebuie dacă nu se urmărește.

 3. Emilia spune:

  In fine, macar de s-ar trezi d-l primar acum in ultimul ceas, d-l primar care se pare ca, desi ii tremura scaunul tot arogant ramane, ne jigneste pe noi, alegatorii ca fiind , citez”rahat cu ochi” ,urat ,sper sa nu mai apuce urmatorul mandat ca si asistat social in chirie la blocul anl, un domn demn de puscarie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string FiJf9q to the field below: