Norocosul președinte executiv Ciutac: Primăria Suceava închiriază pentru a doua oară o nocturnă pentru Foresta - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Sport  >  Articolul curent

Norocosul președinte executiv Ciutac: Primăria Suceava închiriază pentru a doua oară o nocturnă pentru Foresta

De    •   Publicat acum 4 luni, 26 octombrie 2019   •   Fara comentarii

 

Consiliul Local Suceava a alocat clubului de fotbal de liga a treia Foresta 265.000 lei (56.300 euro) pentru închirierea unei instalații de nocturnă pentru partida cu Dinamo București, din optimile Cupei României, pe 30 octombrie ora 19,30.

La fel ca și în urmă cu 3 ani, când Primăria a închiriat cu 50.000 euro o nocturnă asemănătoare pentru meciul Foresta-Steaua (scor 1-2), municipalitatea duce greul investiției, pentru ca nu cumva sucevenii să fie nevoiți să meargă pe stadionul din Botoșani.

Clubul condus de președintele executiv Andrei Ciutac, fiul secretarului Primăriei Ioan Ciutac, va contribui cu cheltuieli de publicitate, închiriere aparatură sonorizare, servicii ambulanță, asigurarea ordinii publice, onorariile arbitrilor, transportul, cazarea și masa oficialilor, în total 29.500 lei.

În solicitarea de asociere, Ciutac precizează că nocturna va fi închiriată de la unicul furnizor din România – SC Arena Events București și că serviciul de ambulanță va fi asigurat de SC Ana Rom Divizia Medicală.

În 2018, clubul Foresta a avut venituri proprii de 1.117.239 lei, din care 800.000 lei finanțare de la bugetul local, în timp ce veniturile estimate a se realiza în acest an sunt de 2.050.000 lei, în totalitate din fondurile publice ale orașului.

”Este o onoare pentru noi să fim gazdele unui astfel de meci jucat pe teren propriu, astfel încât eforturile atât din punct de vedere financiar, cât și organizatoric, merită făcute”  este concluzia lui Ciutac.

Partida Foresta-Dinamo va fi transmisă în direct de Digi Sport, Telekom și Look.

 

 

 

RADU OSTAFIE

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 4 luni, 26 octombrie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: octombrie 26, 2019 @ 12:05 pm
 • Sub: Sport, Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string sik2AM to the field below: