Deputatul PNL Bogdan Gheorghiu, de la Bucovina TV la conducerea Ministerului Culturii - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Deputatul PNL Bogdan Gheorghiu, de la Bucovina TV la conducerea Ministerului Culturii

De    •   Publicat acum 3 săptămâni, 24 octombrie 2019   •   2 comentarii

După ce a ratat cu managerul Spitalului Județean Suceava Vasile Rîmbu pentru postul de ministru al Sănătății, președintele PNL Suceava Gheorghe Flutur a avut câștig de cauză cu deputatul Bogdan Gheorghiu ca ministru al Culturii.

Premierul desemnat Ludovic Orban a depus azi la Parlament lista cu membrii Cabinetului şi programul de guvernare.

Printre aceștia se numără și Gheorghiu, alături de Raluca Turcan-vicepremier, Florin Cîțu-Finanțe, Marcel Vela-Interne, Bogdan Aurescu-Externe, Cătălin Predoiu-Justiție, gen. Nicolae Ciucă-Apărare Națională, Virgil Popescu-Economie, Lucian Bode-Transporturi.

Fiecare candidat va fi audiat, în şedinţă comună, de către comisiile permanente ale celor două Camere al căror obiect de activitate corespunde sferei de competenţă a viitorului ministru.

Gheorghiu (44 ani) a absolvit Facultatea de Arte şi Actorie la Universitatea Ecologică Bucureşti şi Facultatea de Actorie la Universitatea de Arte George Enescu Iaşi.

În 1999, a pus bazele Teatrului Dramatic Bucovina, proiect iniţiat după absolvirea facultăţii.

A fost realizator de emisiuni la Tele 7ABC  (2000) şi de emisiuni radio la Radio AS Suceava (2000-2007).

A deschis staţia locală OTV Suceava, proiect care a durat 12 luni.

A mai fost manager la Radio Gold Rădauţi (2004), a pus bazele postului TV Rădăuţi (2005-2006), unde a ocupat şi funcţia de manager şi a deschis postul regional de televiziune Bucovina TV (2007).

În ianuarie 2016 s-a înscris în Partidului Naţional Liberal.

 

 

 

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 săptămâni, 24 octombrie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: octombrie 24, 2019 @ 4:56 pm
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

2 comentarii

 1. Mircea spune:

  Suceava merita un ministru la cate voturi aduce liberalilor si lui Klaus Iohannis dar chiar pe asta l-ati gasit?”Sara pe deal la Vadu Moldovei stateam de vorba cu Ion Stan si Catalin Coman si faceam contracte pentru televiziunea mea.Ce frumos mai era bah Bobi si bah Cata.”Liberalu’lui peste prajit si omu’lui Nelu Balan a ajuns ministru la Cultura OTV.

 2. Ion spune:

  Domnule Pascaru, titlul corect era “Deputatul PNL Bogdan Gheorghiu, de la OTV la conducerea Ministerului Culturii”.Zero televiziune, zero cultura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string wkl559 to the field below: