Dăncilă s-a crezut, la Fălticeni, ”buturuga mică care răstoarnă carul mare” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Dăncilă s-a crezut, la Fălticeni, ”buturuga mică care răstoarnă carul mare”

De    •   Publicat acum 4 luni, 24 octombrie 2019   •   7 comentarii

După ce a fost plimbată pe la Hânțești, Zamostea, Rădăuți și Suceava, candidata PSD la prezidențiale Viorica Dăncilă a ajuns miercuri după-amiază și la Fălticeni, pe teritoriul șefului filialei județene Ioan Stan.

Însoțită de Mihai Fifor, Petre Daea. primarul Cătălin Coman, parlamentari și directori locali mai mari sau mai mici, ea a mers de la catedrală pe faleză până la Casa Culturii, unde s-a desfășurat o întâlnire electorală.

Din când în când, pe traseu, alaiul (din care au făcut parte senatorul-fugar de la ALDE Ilie Niță și senatorul-elicopter Virginel Iordache) s-a mai oprit pentru discuta cu oamenii și pentru a mai strânge mâini.

De pe scena Casei Culturii, Dăncilă l-a chemat, din nou, pe președintele Klaus Iohannis (PNL)  la o confruntare unu la unu, să spună președintele ce a făcut în cei 5 ani de mandat și să spună premierul ce a făcut într-un an și 9 luni de mandat”,  după care s-a supraevaluat puternic: Chiar dacă sunt femeie, chiar dacă nu am statura impozantă a dlui. Iohannis și a celorlalți lideri, sunt mult mai puternică decât ei.

Decât mare, înalt ca bradul și leneș, mai bine buturuga mică care răstoarnă carul mare”.

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 4 luni, 24 octombrie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: octombrie 24, 2019 @ 8:24 am
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

7 comentarii

 1. GIOVANNY spune:

  Frumoasa intalnirea cu V.V.Dancila si ati vazut ca toti angajatii primariei au participat in numar mare la primirea presedintelui PSD.La usa au stat copii de oameni cu functie in orasul Falticeni nu oricine.Baiatul si nora viceprimarului Bulaicon,un fiu de procuror,baiatul domnului de la Elbi care are lucrari cu primaria Falticeni.Angajatii de la APIA au fost la inaltime felicitari sefilor PSD Falticeni care i-a adus.Elegant numai oameni care au treaba cu administratia publica si cu bugetul local.Pensionari erau cat lumea.

 2. Andrei spune:

  Mulți din cei prezenți nu și-au dorit să fie acolo. Dar așa a fost comanda.

  • PATROCLE spune:

   Copiii dlui viceprimar (nora si fiul) mureau de foame acu 6-7 ani in urma, viceprimarul insusi era pensionat de boala (cica nu vdea bine, il mai dureau si salele), acu toti traiesc pe picior mare (mananca in oras, vacante scumpe in Spania), datorita voua celor care votati PSD. Votati PSD, si o sa aveti la fel……….., angajati la APIA, din asistenta veti fi educatoare. Se lauda Bulaicon la piscine ca lui ii intra in casa 200 de milioane lei vechi (salariul lui+salariu fiu la APIA+salariu educatoare sefa).
   Inca o data votati PSD, si o sa aveti la fel.

 3. Bran spune:

  Foarte eleganta intalnirea n-am ce zice de ei ca m-am mindrit ca roman ca Veorica.Jumate nu au aveau dinti in gura si restul aveau placile defecte.S-a vazut cine sunt oamenii PSD din Falticeni ca de la sate adunati.

 4. Andreica spune:

  Dancilă, imaginea unui partid de oameni slugarnici, pupatori de mâna.

 5. Jon spune:

  Numai “tineri ” la întalnirea PSD.

 6. Zulu spune:

  De la 20 20 la altii diferența nu i mare.!Din păcate România are o societate de tip arhaic în care pupatul mâinii și slugărnicia sunt la ele acasă.De exemplu, față de regimul fanariot de până în 1821 ne deosebim mai mult prin tehnologie, restul e cam la fel…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string 70puIp to the field below: