Dăncilă, optimistă la Suceava: “Sunt singurul contracandidat al domnului Iohannis care contează” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Dăncilă, optimistă la Suceava: “Sunt singurul contracandidat al domnului Iohannis care contează”

De    •   Publicat acum 7 luni, 23 octombrie 2019   •   4 comentarii

Premierul demis și candidatul PSD la prezidențiale Viorica Dăncilă a efectuat miercuri o vizită electorală în județul Suceava.

Dimineață, însoțită de Mihai Fifor, Petre Daea și parlamentari locali, a participat la întâlniri electorale în Hânțești și Zamostea, după care la alta în Rădăuți.

În municipiul Suceava, Dăncilă a avut programată doar o conferință de presă, fără întâlniri cu alegătorii.

Totuși, în fața sediului PSD, s-au adunat aproximativ 30 de persoane, printre care și directori de instituții, care au ținut să o vadă chiar și fugitiv.

 

La conferința de presă, aproape la fiecare întrebare Dăncilă a  cotit  răspunsurile, axându-și discursul pe critici la adresa principalului contracandidat, președintele Klaus Iohannis (PNL), reluând sloganurile cu care a obișnuit electoratul:  “A încălcat Constituția cerând demisia Guvernului prin moțiune de cenzură”,  “A aruncat țara în aer, a dat dovadă de iresponsabilitate și a plecat din țară”  și  “Trebuie să vină cu soluția pentru România, el ne-a adus în această situație, să vadă care sunt soluțiile”.

Dăncilă este convinsă că  “sunt singurul contracandidat al dlui. Iohannis care contează în această luptă, ceilalți i s-au subordonat”.

Întrebată în legătură cu scandalul Cuc-TAROM, premierul demis a răspuns că  “am trimis Corpul de Control, să văd care este rezultatul și să nu interferăm cu ancheta DNA.

Pe mine mă interesează adevărul și, dacă cineva va greși din Guvern, voi fi necruțătoare.

Mie nu-mi vine să cred și nu cred în acest lucru.

Dacă un avion întârzia 10 minute imediat se creau suspiciuni, deci nu cred că cineva poate să fie inconștient și să ia o asemenea decizie”.

De la Suceava, Dăncilă și suita s-au deplasat la Fălticeni, în fieful șefului județean Ioan Stan, unde au luat parte la o întâlnire electorală.

 

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 7 luni, 23 octombrie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: octombrie 23, 2019 @ 6:28 pm
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

4 comentarii

 1. Buni spune:

  Doamna Dancila sunteți bine?La Suceava sau la Hunedoara?

 2. Mihai spune:

  Analfabeta primita la Suceava la sate si orase de pensionari la Radauti si la Stan la Falticeni.De ce nu mers prin orasul Suceava si s-a plimbat prin Falticeni inconjurata de angajatii lui Coman de la primaria Falticeni?

 3. arhivistul spune:

  Dăncilă este singurul candidat care este.

 4. Anduțu spune:

  Fețele lor arată ingrijorarea. Cum poate veni PSD-ul cu un asemenea candidat? Sunt membru PSD, dar nu pot vota cu Viorica. Aveam ale pretenții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string PtKSZg to the field below: