OCHIUL SOACREI: Se fură piatra cubică- primul care dă cu piatra, în curte, este un popă! - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Pamflet  >  Articolul curent

OCHIUL SOACREI: Se fură piatra cubică- primul care dă cu piatra, în curte, este un popă!

De    •   Publicat acum 6 luni, 20 octombrie 2019   •   2 comentarii

La Fălticeni se fură piatra cubică macadam (McAdam) de pe un domeniu privat care aparține Colegiului Mihai Băcescu,  supravegheat cu pază și semnalistică. Dacă doamna director se sesizează, poate opri furtul. Dacă.  Sâmbătă, 18.10.2019, în jurul orei 15.00, o mașină albă aparținând societății care reabilitează 8 străzi din oraș, al cărui număr se termină cu RAV, a descărcat un transport pe o stradă imediat apropiată. Proprietarul părintele (iertare, nu am vrut să dezvăluim că este un preot apropiat de primarul Coman – mă rog, primarul e apropiat de toți preoți, că așa este funcția dar de acesta cam ca maioul) era pe acoperiș și întreba dacă din piatra furată se termină lucrarea sau mai este nevoie de încă un transport. Deci au fost și altele! Astăzi am trecut pe traseu să vedem câte  camere de luat vederi au consemnat furtul. Multe. Tare multe. Credeți că se va sesiza cineva? Doamne Ajută!

 

Doar hoții au voie în curtea Colegiului Mihai Băcescu din Fălticeni, doamna director?

Doar hoții au voie în curtea Colegiului Mihai Băcescu din Fălticeni, doamna director?

 

 

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 6 luni, 20 octombrie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: octombrie 21, 2019 @ 7:47 am
 • Sub: Pamflet, Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

2 comentarii

 1. Ion spune:

  Tot orasul stia dinainte ca piatra se fura din curte de la Textil, numai politia si primaria, doua institutii aflate la o distanta mica de locul furtului, nu stiau nimic. Acum stiu. Si fac ceva? Falticeni primeste ceea ce a votat, dar Doamne-Ajuta in viitor. Nu acel Doamne-Ajuta-l pe popa.

 2. Ebola spune:

  Mă ,în țara asta cine nu fură? Da ce credeți că popii-s mai breji? Fură lemne, bani,piatră cubică, familii tot ce le cade la mână.La biserică trebuie să mergi să asculți doar slujba ca ce face popa…e capitalist.Mă rog, aproape toți s-au gândit că pot fi slugi la doi stăpâni: lui Dumnezeu si banului(adică lui d..cu)În Biblie scrie altceva… Nu vreau să fac ,,zavistie” în biserică dar când se vor termina de construit biserici( iartă-mă Doamne că sunt destule), și când popa va fi un exemplu pentru enoriașii săi, adică nu va minți, nu va fura, va avea cel mult un Logan și nu bolizi de sute mii euro) fiți siguri că ne întoarcem la credință.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string pnG5Ju to the field below: