Stan a anunțat-o pe Dăncilă în vizită electorală în județul Suceava: “Va veni în județ, în comune, în orașe, nu e încă stabilit” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Stan a anunțat-o pe Dăncilă în vizită electorală în județul Suceava: “Va veni în județ, în comune, în orașe, nu e încă stabilit”

De    •   Publicat acum 7 luni, 18 octombrie 2019   •   1 comentariu

Vineri, președintele PSD Suceava senatorul Ioan Stan și purtătorul de cuvânt, deputatul Alexandru Rădulescu, au susținut o conferință de presă în cadrul căreia ziariștii cu greu s-au abținut să nu zâmbească și să nu râdă.

La debut, cei doi au scos în evidență multiplele realizări ale Guvernului demis Dăncilă și l-au criticat bine pe președintele Klaus Iohannis.

Apoi, răspunzând întrebărilor, Stan a spus că  “nu avem niciun semnal că primari de la noi ar trece la Pro România, dacă dvs. ne-ați putea da vreun semnal, ne-ar fi de folos…

Într-adevăr, poate sunt ceva nemulțumiri că mai mulți primari ar fi vrut mai mulți bani, dar bugetul statului este o pungă care are fund”.

Întrebat în legătură cu vizita electorală de săptămâna viitoare a președintei Viorica Dăncilă în județul Suceava, Stan a bâiguit  “probabil marți sau miercuri, probabil miercuri va fi…

Va veni în județ, în comune, în orașe, probabil în Rădăuți, ne punem de comun acord.

Va veni și în municipiul Suceava, dacă vine la Suceava facem conferință de presă sau o putem face la Rădăuți…

Facem 5–6 localități, vă informăm asupra programului, nu e încă stabilit”.

Referitor la modul cum s-a  acomodat  senatorul Ilie Niță (fugar de la ALDE) în PSD, Stan a răspuns că  “bine, am fost pe teren cu dumnealui, la Gura Humorului–Câmpulung Moldovenesc, cunoștea zona”,  iar în legătură cu Alexandru Băișanu (exclus din ALDE, ministru ratat din partea PSD) că  “nu am purtat nicio discuție despre intenția de a veni, la nivel de știri pe surse am auzit și eu”.

La final, Stan a ținut să-i asigure pe ziariști că  “de acum avem timp, noi până acum munceam și facem conferințe de presă în permanență”.

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 7 luni, 18 octombrie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: octombrie 18, 2019 @ 6:19 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

1 comentariu

 1. arhivistul spune:

  Veorica va fi așteptată de dealuri, de văi, de rîuri, de ramuri. De brînză, de bursuc și de viezuri. Toți vor striga: Bini ai vinit, uăi Stan, uăi Veorico!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string OfLkjJ to the field below: