Sancțiuni ale polițiștilor pentru prevenirea delincvenței juvenile și victimizării minorilor, la Șcheia - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Sancțiuni ale polițiștilor pentru prevenirea delincvenței juvenile și victimizării minorilor, la Șcheia

De    •   Publicat acum 7 luni, 17 octombrie 2019   •   Fara comentarii

Polițiști din cadrul  Poliției Municipiului Suceava și Secției 9 Poliție Rurală Șcheia împreună cu lucrători din cadrul Primăriei Comunei Șcheia și DGASPC Suceava au desfășurat, în Șcheia, o acțiune pe linia prevenirii delincvenței juvenile și victimizării minorilor, a depistării persoanelor cu ședere nelegală, a celor voiajoare ce nu-și justifică legal prezența și/sau urmărite în temeiul legii,  dar și pentru protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite.

În cadrul acțiunii au fost legitimate 105 persoane, s-a asigurat consilierea a 7 persoane și au fost atenționate verbal 11 persoane.

Polițiștii au mai controlat 3 autovehicule și au  aplicat o sancțiune contravențională privind evidența, domiciliul, reședința și actele de identitate ale cetățenilor români.

De asemenea, cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Primăriei Șcheia–Autoritatea Tutelară, precum și a lucrătorilor din cadrul DGASPC Suceava, au fost efectuate verificări la 14 familii în scopul prevenirii delicvenței juvenile și victimizării minorilor, ocazie cu care au fost identificate 3  cazuri de neglijență în familie.

În funcție de datele obținute în urma monitorizării acestora urmează a fi demarate demersurile procedurale în vederea instituirii unor măsuri de protecție pentru copii.

Totodată, au fost efectuate verificări la locuințele a 4 minori care se află sub control judiciar și la locuințele a 3 persoane care anterior au plecat voluntar de la domiciliu

 

 

 

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 7 luni, 17 octombrie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: octombrie 17, 2019 @ 1:02 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string aqimb7 to the field below: