Un individ din Fălticeni și-a expus organele genitale în public și a distrus un bar din oraș. El s-a îmbătat și a făcut un scandal monstru împreună cu patru prieteni - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Un individ din Fălticeni și-a expus organele genitale în public și a distrus un bar din oraș. El s-a îmbătat și a făcut un scandal monstru împreună cu patru prieteni

De    •   Publicat acum 5 luni, 9 octombrie 2019   •   Fara comentarii

Scene rupte din filme într-un bar din municipiul Fălticeni. Un individ rupt de beat a întrat în local împreună cu alți patru prieteni, i-a amenințat pe cei prezenți și a făcut distrugeri.

 

 

Un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni a luat măsura preventivă a controlului judiciar faţă de un inculpat din localitate, pentru săvârşirea infracţiunilor de distrugere, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi ultraj contra bunelor moravuri.
Potrivit rechizitoriului întocmit, pe data de 29.09.2019, pe timp de noapte şi aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, fiind însoţit de alte patru persoane, bărbatul a pătruns în interiorul unui local public din Fălticeni unde a proferat injurii şi ameninţări cu acte de violenţă, apoi s-a dezbrăcat expunându-şi organele genitale în public.
Înainte de a părăsi localul, inculpatul  a spart două sticle de cola aflate pe tejgheaua barului.

Individul a fost reținut pe data de 08.10.2019 pentru o perioadă de 24 ore și, ulterior, a fost pus sub control judiciar.

“Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale şi luarea unei măsuri preventive  reprezintă etape ale procesului penal reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, au transmis reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni.

 

 

 

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 5 luni, 9 octombrie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: octombrie 9, 2019 @ 6:45 pm
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string G1UCu9 to the field below: