Lungu recunoaște: “Am montat bariera la Consiliul Județean, a ieșit scandalul și nu am mai apucat s-o montăm și pe cea de la Prefectură” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Lungu recunoaște: “Am montat bariera la Consiliul Județean, a ieșit scandalul și nu am mai apucat s-o montăm și pe cea de la Prefectură”

De    •   Publicat acum 2 luni, 9 octombrie 2019   •   Fara comentarii

Primarul PNL de Suceava Ion Lungu a contestat în instanță cele două amenzi în valoare totală de 14.500 lei pentru amplasarea barierei de la intersecția străzilor Vasile Bumbac și Aleea Nucului, în condițiile în care nu a deținut toate avizele necesare.

Tronsonul respectiv, în suprafață de 822 mp., a fost solicitat de președintele PNL al Consiliului Județean Gheorghe Flutur  ”în vederea utilizării de către instituția noastră ca locuri de parcare”.

Controalele Poliției Rutiere au arătat că municipalitatea nu deținea aviz de legalitate pentru montarea barierei.

Lungu a declarat azi că  “noi încercăm să intrăm în legalitate, poate fi o variantă ca după orele de program bariera să fie ridicată, dar noi știm cum sunt riveranii, dacă pun acolo mașina, n-o mai ridică…

Totuși Consiliul Județean este o instituție publică, îți vine un ambasador, un ministru, nu poți să-l debarci pe un trotuar”.

Lungu a omis că debarcarea oficialităților se face de fapt în fața Palatului Administrativ, pe strada Ștefan cel Mare, transformată în pietonal.

Cealaltă stradă laterală a Palatului Administrativ,  Libertății, a fost închisă pe o suprafață de 608 mp., la solicitarea prefectului PSD Mirela Adomnicăi, care a înaintat Primăriei  ”rugămintea de a analiza posibilitatea montării unei bariere automate de acces și punerea la dispoziție a locurilor de parcare rezultate”.

În acest caz, Lungu a recunoscut că  “am montat bariera la Consiliul Județean, a ieșit scandalul și nu am mai apucat s-o montăm și pe cea de la Prefectură”.

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 luni, 9 octombrie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: octombrie 9, 2019 @ 5:57 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string iMamF2 to the field below: