Peste 300 de profesori la Conferința SuperTeach de la Suceava - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Cultural  >  Articolul curent

Peste 300 de profesori la Conferința SuperTeach de la Suceava

De    •   Publicat acum 8 luni, 7 octombrie 2019   •   Fara comentarii

 

La sfârșitul săptămânii trecute s-a desfăşurat, la Teatrul Matei Vișniec Suceava, conferința SuperTeach, ce a găzduit discursuri și ateliere privind modul în care schimbarea mentalității profesorilor poate avea un impact pozitiv în sistemul educațional.

Conferința a reunit peste 300 de profesori interesați de a afla mai multe informații despre cum pot încuraja potențialul de evoluție al elevilor.

Companiile au nevoie de tineri care să se adapteze rapid și care să fie deschiși spre colaborare.

Din perspectiva noastră, a antreprenorilor, profesorii sunt principalii noștri aliați în formarea acestor copii.

Avem nevoie ca toți profesorii să înțeleagă că schimbarea stă în mâinile lor – numai astfel putem forma generații viitoare creative”  a spus Dragoș Anastasiu, co-fondator al programului.

La Conferința SuperTeach au fost invitați 16 vorbitori, care au ținut atât discursuri inspiraționale, cât și workshop-uri practice, pe teme precum predarea matematicii în stil singaporez, modalitățile de transformare a orelor de școală în poveste sau predarea cu ajutorul jocurilor muzicale.

SuperTeach este o inițiativă originală susținută de Romanian Business Leaders, cea mai importantă comunitate de antreprenori și executivi de top din România, în parteneriat cu Grupul Educativa și Institutul Dezvoltării Personale.

Proiectul a pornit în 2017 sub forma unor conferințe menite să ofere inspirație profesorilor care doresc să facă o schimbare în felul în care predau și în care relaționează cu copiii.

După doi ani și 14 conferințe pe întreg teritoriul țării, peste 5.000 de profesori au luat contact cu acest proiect, având impact pozitiv pentru cca. 15.000 de elevi prin schimbarea mentalităţii profesorilor şi a felului în care este abordat actul educațional.

 

BEATRICE OȘEAN

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 8 luni, 7 octombrie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: octombrie 7, 2019 @ 12:00 pm
 • Sub: Cultural, Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string WeKTbf to the field below: