Sancțiuni de peste 400.000 lei aplicate de polițiștii suceveni în decurs de o săptămână - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Sancțiuni de peste 400.000 lei aplicate de polițiștii suceveni în decurs de o săptămână

De    •   Publicat acum 5 luni, 23 septembrie 2019   •   Fara comentarii

În perioada 12 – 19 septembrie, poliţiştii suceveni au acţionat zilnic pentru pentru prevenirea şi descurajarea faptelor antisociale, dar şi pentru a asigura o intervenţie promptă la orice eveniment.

Urmare a activităților desfășurate și a măsurilor dispuse, nu au fost înregistrate acte grave de tulburare a ordinii și liniștii publice şi nici evenimente cu impact  negativ  asupra siguranței cetăţenilor.

Au fost constatate 42 de infracțiuni, dintre care 12 de natură judiciară, 23 la regimul siguranței rutiere și 7  infracțiuni de altă natură.

De asemenea,  în această perioadă, au acţionat, zilnic,  12 autospeciale radar pentru monitorizarea traficului rutier şi creşterea gradului de siguranţă pe drumurile publice.

Poliţiştii au reținut 76 de permise de conducere ( 9 pentru alcool, 23 pentru viteză excesivă și 39 pentru depășiri neregulamentare și alte abateri), au retrase 42 de certificate de înmatriculare și ridicate 20 de plăcuțe cu numere de înmatriculare.

Au fost aplicate 782 de sancțiuni contravenționale.

Cele mai multe (731) au fost aplicate la regimul rutier, 21 pentru acte de tulburare a ordinii și liniștii publice, iar  30  pentru fapte de altă natură.

Valoarea sancţiunilor aplicate a fost de  428.530 lei.

De asemenea, au fost confiscate bunuri în valoare de 19.816 lei.

Urmare a intensificării activităţilor de patrulare, a activităţilor investigative desfăşurate şi a prezenţei sporite în teren a poliţiştilor,  a fost depistată  o  persoană urmărită și au fost dispuse măsuri preventive faţă de  3 persoane.

 

 

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 5 luni, 23 septembrie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: septembrie 23, 2019 @ 12:58 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string 6zj6EL to the field below: