FOTO Elevii Școlii Gimnaziale Mihail Sadoveanu din Fălticeni s-au alăturat campaniei Let’s Do It, Romania! 93 de voluntari au ieșit de dimineață pentru străzi mai curate - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

FOTO Elevii Școlii Gimnaziale Mihail Sadoveanu din Fălticeni s-au alăturat campaniei Let’s Do It, Romania! 93 de voluntari au ieșit de dimineață pentru străzi mai curate

De    •   Publicat acum 5 luni, 21 septembrie 2019   •   Fara comentarii

Campania Let’s Do It, Romania! a organizat astăzi, 21.09.2019, o nouă zi de curățenie
națională, în 29 de județe din România.
La nivelul județului Suceava, acțiunea a fost organizată și coordonată de Asociația
Biosilva în parteneriat cu Asociația Institutul pentru Parteneriat Social Bucovina.
În municipiul Fălticeni, 93 de voluntari de la Școala Gimnazială „Mihail Sadoveanu, din care 80 de elevi din clasele II-VIII și 13 cadre didactice, au pornit la curățenie încă de la ora 09.00. Au participat elevi din clasele II B, III A, IV B, IV C, V A, V B, V C, VI B, VII A, VII B, VIII A, însoțiți de profesoarele Mihaela Ichim, Nicoleta Dascălu, Ana Butnaru, Elena Filip, Doina Moisii, Cristina Lencu, Daniela Moroșanu, Cristina Crăciun, Maria Axinia, Cornelia Olaru, Roxana Maxim, Lăcrămioara Anechiforesei și Elena Pașcovici. La final, s-au strâns 20 de saci de deșeuri atent selectate de copii, care au fost predate reprezentanților operatorului de salubrizare din municipiu.
Ce spun participanții după o zi de voluntariat: “A fost și distracție, dar au fost și discuții serioase. Unul dintre copii a spus  <Ei, ar trebui să venim în fiecare lună, ca să fie mereu curat!>, iar replica altui copil a venit imediat <Mai bine să primească amenzi mari cei care aruncă orice oriunde!>. Corect, aceasta este concluzia zilei ! Mulțumiri tuturor pentru implicare!”.

 

 

 

BEATRICE OȘEAN

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 5 luni, 21 septembrie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: septembrie 21, 2019 @ 7:20 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string 68WIHg to the field below: