Nechifor îl înțeapă pe Stan cu aluzii despre trafic de influență în privința bâlbâielilor cu schimbarea subprefectului Boliacu: "Domnul Stan nu e nici ministru de Interne, nici membru în Cabinetul Dăncilă"  - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Nechifor îl înțeapă pe Stan cu aluzii despre trafic de influență în privința bâlbâielilor cu schimbarea subprefectului Boliacu: “Domnul Stan nu e nici ministru de Interne, nici membru în Cabinetul Dăncilă” 

De    •   Publicat acum 5 luni, 20 septembrie 2019   •   Fara comentarii

În conferința de presă de azi, președintele Pro România Suceava – deputatul Cătălin Nechifor i-a cerut fostului său șef, al PSD Suceava – senatorul Ioan Stan  “să clarifice de îndată” presupusa blocare a Hotărârii de Guvern de schimbare din funcție a subprefectului Silvia Boliacu.

Nechifor a spus că declarația din presă a lui Stan este  “halucinantă, cineva ar putea să tragă concluzia că e un trafic de influență sau uzurpare de funcții administrative și guvernamentale.

Citisem acolo negru pe alb și sper să nu fie așa, Doamne ferește, că domnul Stan ar fi blocat niscaiva hotărâri de Guvern, cea cu privire la schimbarea subprefectului și la intervenția de a bloca hotărârea de Guvern.

Dacă luăm legislația la bani mărunți vedem că premierul vine în fața cabinetului pentru a adopta acea hotărâre la propunerea ministrului de Interne.

Ori domnul Stan nu e nici ministru de Interne, nici membru în Cabinetul Dăncilă, cred, cel puțin deocamdată”.

Șeful Pro România a făcut referire la o declarație a lui Stan, ulterioară numirii de către Guvern a subprefectului Constantin Eșanu (PSD) în locul Silviei Boliacu (ALDE), potrivit căruia Stan i-ar fi solicitat premierului Viorica Dăncilă păstrarea lui Boliacu în funcție.

Stan a declarat atunci pentru Monitorul de Suceava că “noi avem o înțelegere cu ALDE, suntem într-o alianță și, conform protocolului stabilit la început, funcția de subprefect de Suceava revine ALDE”. 

Pe 12 septembrie, Guvernul a schimbat-o din funcție pe Boliacu, dar decizia nu a mai fost publicată în Monitorul Oficial, astfel că Boliacu a rămas în funcție.

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 5 luni, 20 septembrie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: septembrie 20, 2019 @ 6:40 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string h66g0s to the field below: