FOTO Ceremonie de absolvire şi avansare în grad la Școala Militară de Subofiţeri de Jandarmi Fălticeni - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

FOTO Ceremonie de absolvire şi avansare în grad la Școala Militară de Subofiţeri de Jandarmi Fălticeni

De    •   Publicat acum 5 luni, 20 septembrie 2019   •   2 comentarii

Azi, în cadrul Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi Petru Rareş Fălticeni a avut loc ceremonia de absolvire şi acordare a gradului militar de sergent major absolvenților din promoţia noiembrie 2018 – septembrie 2019.

Festivitatea a debutat cu prezentarea onorului colonelui Grigore Ciaușescu, împuternicit adjunct al inspectorului general al Jandarmeriei Române şi salutul tinerei generaţii de subofiţeri jandarmi.

A urmat alocuţiunea colonelului Ionel Postelnicu, comandantul şcolii și rugăciunea de binecuvântare a promoţiei.

S-a dat citire ordinelor de acordare a gradului de sergent major promoţiei noiembrie 2018 – septembrie 2019, precum şi a ordinului inspectorului general privind desemnarea şefului de promoţie şi înscrierea numelui acestuia pe placa de onoare.

Au fost acordate diplome absolvenţilor cu cele mai bune rezultate la învăţătură, respectiv sergent major Flaviana Munteanu, sergent major Irina Oboroceanu, sergernt major Magdalena Cocari şi a luat cuvântul şeful promoţiei noiembrie 2018 – septembrie 2019, sergent major Flaviana Munteanu (media 9,59).

Din rândul oficialităților participante la activitate au rostit alocuțiuni prefectul Mirela Adomnicăi și primarul Cătălin Coman.

La final s-a desfășurat defilarea absolvenţilor, în aplauzele asistenţei şi pe ritmurile Muzicii Militare ale Brigăzii 15 Mecanizate „Podul Înalt” Iaşi.

 

 

TEODOR PUȘCAȘU

reporter@ziaruldepenet.ro

Foto : SMSJ Fălticeni

    Print       Email
 • Publicat: acum 5 luni, 20 septembrie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: septembrie 20, 2019 @ 6:13 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

2 comentarii

 1. arhivistul spune:

  Treci de liceu și mai faci 10 luni pe repede înainte școala de subofițeri jandarmi sau de subofițeri poliție și ai 3000 lei net primul salariu plus țoale, hrană, uneori slujbă pentru nevastă, pensie specială pînă să împlinești 50 de ani. Treci de liceu, faci, 5 ani facultate și master, ai diplomă, de exemplu, de inginer, și ai 1500 lei net primul salariu. Și nici măcar nu ai bulan, nici gaze.

 2. Traian spune:

  O altă promotie de bastoane cu care sa bata PSD oamenii iesiti împotriva guvernelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string QJyNpu to the field below: