Amendă de aproape 34.000 lei pentru un administrator de firmă din Marginea care transporta material lemnos fără proveniență legală - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Amendă de aproape 34.000 lei pentru un administrator de firmă din Marginea care transporta material lemnos fără proveniență legală

De    •   Publicat acum 6 luni, 20 septembrie 2019   •   Fara comentarii

Joi dimineață, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a oprit pentru control pe DC Bercheza din Sucevița autoutilitara cu remorcă  condusă de un bărbat de 30 ani din Marginea, administrator al unei societăți comerciale, care transporta material lemnos.

Întrucât existau suspiciuni că transportul de material lemnos este realizat în baza acelorași avize de însoțire prezentate de conducătorul auto, respectiv din 18 septembrie ora 19.48, pentru cantitatea de 17,10 m.c. lemn rotund de esență rășinoase și pentru remorcă, avizul de însoțire din 18 septembrie, ora 19.50,43, pentru 30,50 m.c. lemn rotund esență rășinoase, polițiștii au efectuat verificări, stabilind că în aplicația informatică pe linie de silvicultură pentru cele două mijloace de transport nu au mai fost emise alte documente, fiind vorba despre un transport multiplu de material lemnos.

Ansamblul rutier a fost însoțit de polițiști la punctul de lucru al Ocolului Silvic Marginea, unde specialiștii silvici au efectuat inventarierea materialului lemnos, stabilind că transporta 53,37 m.c. lemn rotund pentru cherestea de esență rășinoase, fără proveniență legală.

Societatea comercială administrată de bărbatul de 30 ani a fost sancționată contravențional cu 15.000 lei, iar materialul lemnos în valoare de 18.874 lei a fost confiscat și predat în custodie Ocolului Silvic Marginea.

 

 

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 6 luni, 20 septembrie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: septembrie 20, 2019 @ 12:50 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string fCnUhD to the field below: