Octavian Strunilă se întoarce la Fălticeni cu piesa "Cum se face"! - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Cultural  >  Articolul curent

Octavian Strunilă se întoarce la Fălticeni cu piesa “Cum se face”!

De    •   Publicat acum 5 luni, 17 septembrie 2019   •   Fara comentarii

Când cinci actori buni se adună, iese o comedie pe cinste! Spectacolul – scris și regizat de Octavian Strunilă – este o super-comedie de bun gust despre viața oamenilor de teatru. Acest spectacol aduce întotdeauna bucurie în sufletele spectatorilor și reușește să pună mari semne de întrebare despre cariera pe care ne-o alegem în viață.

 

 

La Fălticeni, piesa se joacă vineri, 20 septembrie a.c., de la ora 19:00, la Centrul Cultural ”Grigore Vasiliu Birlic”, unde Octavian Strunilă va urca pe scenă alături de Anca Sigartău, Andreea Mateiu, Alexandru Conovaru și Paul Ipate.

”Prima dată am venit la Fălticeni în urmă cu doi ani, tot cu acest spectacol. Atât eu, cât și colegii mei, am apreciat calitatea publicului de aici și interesul tinerilor pentru teatru! Sper ca și de această dată să fie sala plină și să transformăm seara de vineri într-una memorabilă, în care să lăsăm pentru câteva zeci de minute toate grijile la o parte și pur și simplu să ne bucurăm de o comedie cu mult bun gust! Aștept să ne revedem, fălticeneni!”, ne-a transmis Octavian Strunilă.

Prețul biletului este de 50 RON și se poate achiziționa online sau direct de la casa de bilete. Online de pe www.iabilet.ro/bilete-falticeni-cum-se-face.

Preț special pentru elevi! 30 RON – se poate lua de la casa de bilete.

În această toamnă, piesa de teatru ”Cum se face” va fi prezentată în mai multe orașe din țară, pornind din Bistrița și continuând cu Dorohoi, Rădăuți și Fălticeni. După reprezentația de vineri, de la Fălticeni, urmează ca și publicul de la Galați și de la Brașov să se bucure de această comedie marca Octavian Strunilă.

 

 

 

ADRIANA FILIP

    Print       Email
 • Publicat: acum 5 luni, 17 septembrie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: septembrie 17, 2019 @ 2:24 pm
 • Sub: Cultural, Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string eAHWEp to the field below: