Oportunism politic în stare pură! Băişanu despre Tăriceanu: de la ”este singurul candidat nesecurist şi nici supus altor interese transnaţionale’’ la ”un om șantajat nu mai poate conduce un partid” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Oportunism politic în stare pură! Băişanu despre Tăriceanu: de la ”este singurul candidat nesecurist şi nici supus altor interese transnaţionale’’ la ”un om șantajat nu mai poate conduce un partid”

De    •   Publicat acum 5 luni, 15 septembrie 2019   •   3 comentarii

Deputatul sucevean Alexandru Băișanu, proaspăt demis din ALDE după ce a trădat în favoarea PSD, a avut, în ultimele 5 luni, opinii total opuse despre de acum fostul său șef de partid, Popescu Tăriceanu.

În mai 2019, la adunarea electorală de la Casa Culturii Suceava  (foto),  înaintea alegerilor europarlamentare pierdute cu brio de ALDE, Băișanu declama:România are nevoie de un lider real, puternic şi respectat în UE.

Se observă o bătălie în UE între Germania şi Franţa pentru supremaţie, Germania îl are pe Iohannis, iar Franţa îl are pe Cioloş.

Dar important e că noi românii îl avem pe Călin Popescu Tăriceanu.

Diferenţa este că liderul ALDE este singurul candidat nesecurist şi nici supus altor interese transnaţionale.

În perioada în care Călin Popescu Tăriceanu a condus Guvernul, România a avut cea mai bună guvernare.

Le solicit tuturor membrilor şi simpatizanţilor ALDE să meargă din casă în casă să le spună oamenilor că avem preşedinte, pe Călin Popescu Tăriceanu”.

În schimb, în septembrie 2019, după ce a fost mazilit din partid, Băișanu a întors armele împotriva lui Tăriceanu:  În ultima perioadă Călin Popescu Tăriceanu nu-și mai aparține, a trădat partidul, a fost pus la pâmânt de scheleții pe care îi are în dulap.

Probabil e vorba de dosarul cu care l-a ținut Dragnea în șah în Senat.

Un om șantajat nu mai poate conduce un partid.

Stau și mă întreb cine ar fi condus România dacă ar fi ajuns președinte”.

 

 

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 5 luni, 15 septembrie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: septembrie 15, 2019 @ 7:44 pm
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

3 comentarii

 1. Tatiana spune:

  Ziarul de pe Net este cel mai corect ziar din județ. Bravo ZdpN pentru ce faceți la știri. De ce ZdpN nu are publicitate de la Consiliu județean sau de la primaria lui Ion Lungu? Fără răspuns. ..De asta are independenta. Mântuitorul de Suceava nu suna ca te costa 200 de milioane.

 2. Miha spune:

  Ajunge Costea președintele ALDE Suceava? Văd ca ziarul îl pune pe pagina și cu nevasta. El vroia sigur la Fălticeni dar ajunge șef la Suceava. Bravo buștean baga lemn.

 3. Sinecur spune:

  Cel mai ticalos politician de pe meleaguri sucevene…Stan e mic copil pe lângă acest Baisanu. Tu-va-n rasa de banditi !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string nAwrJF to the field below: