Primăria Suceava vrea să intre în legalitate cu bariera de lângă Palatul Administrativ: va da în administrare două parcări Consiliului Județean și Prefecturii - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Primăria Suceava vrea să intre în legalitate cu bariera de lângă Palatul Administrativ: va da în administrare două parcări Consiliului Județean și Prefecturii

De    •   Publicat acum 5 luni, 14 septembrie 2019   •   Fara comentarii

După ce a fost amendată de Poliția Rutieră cu 14.500 lei pentru că a amplasat o barieră în preajma Palatului Administrativ, pe Aleea Nucului, fără a deține avizele necesare, Primăria Suceava va intra în legalitate.

Pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local din 19 septembrie figurează și un proiect referitor la darea în administrare a unor bunuri imobile către Consiliul Județean, respectiv Prefectura Suceava.

Este vorba despre o suprafață de 822 mp. pentru Consiliul Județean pe Aleea Nucului, respectiv 608 mp. pe strada Libertății pentru Prefectură.

Valorile de inventar sunt 169.432 lei, respectiv 424.469 lei.

Pe 9 iulie, prefectul Mirela Adomnicăi (PSD) adresa Primăriei  ”rugămintea de a analiza posibilitatea montării unei bariere automate de acces la intrarea pe strada Libertății și punerea la dispoziție a locurilor de parcare rezultate”,  iar pe 5 septembrie președintele Consiliului Județean Gheorghe Flutur (PNL) ruga municipalitatea  ”a analiza posibilitatea punerii la dispoziție a unei porțiuni din Aleea Nucului în vederea utilizării acesteia de către instituția noastră ca locuri de parcare”.

În urma modernizării zonei centrale, strada Ștefan cel Mare din fața Palatului Administrativ a devenit pietonal, așa încât cele două străzi laterale au fost închise pentru a deveni parcări pentru Consiliul Județean și Prefectură.

 

 

                                                     

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 5 luni, 14 septembrie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: septembrie 14, 2019 @ 11:10 am
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string qy72cN to the field below: