Flutur la inaugurarea Târgului Produs în Bucovina: “Să fiți patrioți, să cumpărați mai multe produse tradiționale românești și din Bucovina” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Flutur la inaugurarea Târgului Produs în Bucovina: “Să fiți patrioți, să cumpărați mai multe produse tradiționale românești și din Bucovina”

De    •   Publicat acum 2 luni, 11 septembrie 2019   •   Fara comentarii

Șeful liberal al Consiliului Județean Suceava Gheorghe Flutur nu a pierdut miercuri prilejul unui scurt spici la deschiderea Târgului de toamnă Produs în Bucovina (ediția 11), care se desfășoară, în premieră, pe esplanada Casei Culturii și nu în parcarea Iulius Mall.

El a spus că  “Suceava merită să se numească o capitală culturală a autenticului, a tradițiilor.

Am avut șansa și mulțumesc lui Dumnezeu ca să fiu inițiatorul acestor proiecte Produs în Bucovina”,  după care a cotit-o spre realizări :  “În lunile iunie, iulie și august în județul Suceava au fost peste 540.000 de turiști.

Suceava a devenit și Bucovina o destinație turistică pentru foarte mulți români și străini.

Noi, cei care administrăm județul, avem următoarele teme, deja drumurile sunt prea înguste, aglomerația este prea mare și trebuie să ne gândim la următorii pași.

Să fiți patrioți, să cumpărați mai multe produse tradiționale românești și din Bucovina, pentru că din păcate, în ultimii ani, asta a fost realitatea, ne-au invadat foarte multe produse bine ambalate, care sclipesc frumos, dar cred că mai sănătoase și mai bune ca produsele noastre nu sunt altele”.

 

 

La Târgul Produs în Bucovina din centrul Sucevei participă, până la sfârșitul săptămânii, 30 de producători de la Asociația Produs în Bucovina (inclusiv două stâni) și 40 de meșteri populari.

În apropiere, pe partea pietonală a străzii Ștefan cel Mare, în preajma Palatului Administrativ, a fost amplasată o altă scenă pe care se vor desfășura concertele aniversare 65 ani ale Ansamblului Ciprian Porumbescu, concerte transmise de TVR.

 

 

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 luni, 11 septembrie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: septembrie 11, 2019 @ 10:20 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string UDcM2f to the field below: