Băiat de 15 ani bătut în autogara Fălticeni de un grup de tineri - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Băiat de 15 ani bătut în autogara Fălticeni de un grup de tineri

De    •   Publicat acum 5 luni, 11 septembrie 2019   •   Fara comentarii

Ieri seară, un tânăr de 15 ani din comuna Vulturești a fost agresat de patru tineri din aceeași comună. Totul a pornit de la un conflict spontan apărut între victimă și un alt tânăr de 15 ani, cu care s-a luat la harță, iar în apărarea acestuia din urmă au sărit alți patru tineri cu vârste cuprinse între 16 și 23 ani.

 

Marți, 10.09.2019, la ora 19.30, polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Fălticeni au fost sesizaţi prin 112  de către un bărbat cu privire la faptul că fiul său,  de 15 ani, a fost agresat în autogara din localitate.

Din cercetările făcute de polițiști  s-a stabilit că în jurul orei 19.30, în timp ce se afla în incinta autogării de pe strada 13 Decembrie din municipiul Fălticeni, între minorul de 15 ani şi un alt minor de aceeași vârstă, a avut loc un conflict spontan.

Băiatul a mai fost lovit cu pumnii în zona feţei și de alți trei tineri în vârstă de 16 ani, 17 ani și 23 ani, toți din comuna Vulturești.

În apărarea persoanei vătămate a intervenit fratele acestuia, un tânăr de 19 ani, din municipiul Fălticeni, care a aplanat conflictul.

După comiterea faptei, băiatul agresat nu a dorit să se prezinte la sediul Poliţiei Municipiului Fălticeni pentru a fi audiat, motivând că va pierde ultimul mijloc de transport în comun pentru a ajunge la domiciliu.

Acesta prezenta leziuni minore la nivelul feţei, afirmând verbal că nu doreşte să-i fie acordate îngrijiri medicale.

În zona producerii incidentului au fost identificate camere video de supraveghere, urmând a fi ridicate înregistrările surprinse de acestea.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de „lovirea sau alte violenţe”.

 

 

 

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 5 luni, 11 septembrie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: septembrie 11, 2019 @ 11:03 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string dLkihv to the field below: