Gospodării afectate de incendii la Udești și Ipotești - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Gospodării afectate de incendii la Udești și Ipotești

De    •   Publicat acum 2 luni, 10 septembrie 2019   •   Fara comentarii

Militarii Detașamentului de Pompieri Suceava, împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Udești, au intervenit luni după-amiază cu 4 autospeciale și un buldoexcavator pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit în satul Securiceni – comuna Udești.

La sosirea echipajelor, ardeau două construcții anexe și bunuri dintr-o gospodărie, incendiul fiind extins și la proprietatea învecinată, unde ardea acoperișul adăpostului de animale, cu pericol de propagare la vecinătăți.

La prima gospodărie au ars o anexă pe o suprafață de 40 mp., depozitul de furaje pe 80 mp., un tractor cu remorcă și circa 15 tone de fân.

În a doua gospodărie a fost afectat acoperișul adăpostului de animale pe aproximativ 80 mp.

Au mai ars circa 2 tone de plante furajere și s-au degradat elemente de construcție de la o bucătărie de vară.

Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza efectului termic al curentului electric, generat de un conductor electric defect.

Tot ieri după-amiază, militarii Detașamentului de Pompieri Suceava au intervenit cu 2 autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească din Ipotești.

La sosirea echipajelor ardea generalizat un adăpost de animale, cu pericol de propagare la casa de locuit.

Au ars  adăpostul de animale pe aproximativ 70 mp., circa 3 mc. lemn de foc, 2 mc. cherestea și alte bunuri din gospodărie.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost depozitarea jarului și cenușei nestinse în apropierea materialelor combustibile.

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 luni, 10 septembrie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: septembrie 10, 2019 @ 2:13 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string nZDRSR to the field below: