Nechifor suspectează un blat între Iohannis și Dăncilă: ”Klaus servește la 6, Viorica vine cu returul pe la 8” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Nechifor suspectează un blat între Iohannis și Dăncilă: ”Klaus servește la 6, Viorica vine cu returul pe la 8”

De    •   Publicat acum 4 luni, 6 septembrie 2019   •   1 comentariu

În conferința de presă de azi, președintele Pro România Suceava – deputatul Cătălin Nechifor nu a spus nimic interesant despre actorul Mircea Diaconu (candidatul susținut de alianța Pro România-ALDE la prezidențiale), în schimb a bătut în Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă, suspectând un blat între PNL și PSD.

Nechifor a afirmat  ”mă întreb dacă n-o fi o strategie între Iohannis și Dăncilă, deja văd că se încearcă un fel de ping-pong.

Klaus servește la 6, Viorica vine cu returul pe la 8, încearcă să confiște spațiul public și în felul ăsta mergem mai departe”.

Nechifor a propus modificarea Constituției în așa fel încât președintele să aibă dreptul la un singur mandat, deoarece  ”și la Băsescu și la Iliescu și la Iohannis vreo 3-4 ani fiecare a făcut ce a putut, unul  prin concedii, altul prin scandaluri, altul pe nu știu unde, după 3-4 ani fiecare a început cu agendă publică pentru a-și recâștiga mandatul.

Mă îndoiesc că, dacă nu ai făcut nimic într-un mandat, poți face ceva în al doilea, indiferent de conjunctură”,  în schimb președinții să devină senatori pe viață, dacă doresc acest lucru.

Referindu-se la politica locală, Nechifor le-a cerut șefilor PSD și PNL Ioan Stan, respectiv Gheorghe Flutur,  ”să vină să explice ce-au făcut, vreo 3 ani de zile a fost liniște deplină la Suceava, un  dolce far niente,  o bătaie prietenească pe umeri”.

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 4 luni, 6 septembrie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: septembrie 6, 2019 @ 3:08 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

1 comentariu

 1. Ion spune:

  Nechifor vorbeste prostii și se da mare politician. Un rebut pesedist care nu a făcut nimic cât a fost președinte al Consiliului județean Suceava.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string leBWk6 to the field below: