Incendii la o combină în Marginea și la o hală de prelucrare a lemnului din Cornu Luncii - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Incendii la o combină în Marginea și la o hală de prelucrare a lemnului din Cornu Luncii

De    •   Publicat acum 9 luni, 6 septembrie 2019   •   Fara comentarii

Militarii Detașamentului de Pompieri Rădăuți au intervenit joi după-amiază cu o autospecială pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o combină în Marginea.

La sosirea echipajului, ardea compartimentul motor cu pericol de propagare la întreaga combină agricolă și la un alt utilaj, aflat în apropiere.

Au ars instalația electrică și cea hidraulică de la nivelul compartimentului motor, în proporție de 50% și s-au degradat alte părți componente.

Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit produs la un cablu electric defect sau neizolat corespunzător.

Noaptea trecută, militarii Detașamentului de Pompieri Fălticeni și lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență ale comunelor Cornu Luncii, Baia, Rădășeni și Mălini au intervenit cu 9 autospeciale de stingere pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o societate comercială cu profil de prelucrare a lemnului în Cornu Luncii.

La sosirea echipajelor flăcările se manifestau în interiorul halei de producție și depozitare, cu pericol de propagare la întreaga construcție, cu bunurile aferente și la depozitele de cherestea din apropiere.

Focul a afectat tavanul clădirii pe o suprafață de aproximativ 400 mp, o instalație de producție peleți, un încărcător frontal, subansamble pentru producție elemente de tâmplărie și circa 10 tone de peleți.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit, produs la tabloul electric de distribuție, suprasolicitat.

 

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 9 luni, 6 septembrie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: septembrie 6, 2019 @ 11:25 am
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string qdAP8v to the field below: