Cărăuș de țigări ucrainene prins în flagrant de polițiști, la Ulma - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Cărăuș de țigări ucrainene prins în flagrant de polițiști, la Ulma

De    •   Publicat acum 9 luni, 6 septembrie 2019   •   Fara comentarii

Joi după-amiază, polițiștii din Ulma s-au deplasat la domiciliul unui localnic de 30 ani, despre care existau date că deține în garaj țigări de contrabandă.

La fața locului, polițiștii au observat un autoturism de teren, la volanul căruia se afla un bărbat care încerca să iasă din curte, prin spatele locuinței, moment în care conducătorul auto a fost somat să oprească, însă acesta nu s-a conformat, unul dintre polițiști executând un foc de armă în plan vertical.

Ulterior, conducătorul auto a abandonat vehiculul și a fugit înspre locuință, polițiștii constatând că în interiorul autoturismului se aflau mai multe colete cu țigări de proveniență extracomunitară.

Continuând verificările, polițiștii au identificat în garaj și în curtea unui vecin mai multe colete învelite în folie de culoare neagră, motiv pentru care s-a solicitat și obținut de la Judecătoria Rădăuți un mandat de percheziție domiciliară pentru imobilul în care locuiește bărbatul de 30 ani.

Cu ocazia percheziției domiciliare, polițiștii au identificat cantitatea totală de 20.500 de pachete cu țigări de contrabandă.

Țigările în valoare de circa 210.000 lei au fost ridicate pentru cercetări, iar autoturismul de teren a fost indisponibilizat la sediul poliției.

S-a întocmit dosar penal pentru contrabandă, cercetările fiind continuate de polițiști în vederea identificării autorilor infracțiunii, stabilirii vinovăției proprietarilor imobilului și tragerii acestora la răspundere penală.

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 9 luni, 6 septembrie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: septembrie 6, 2019 @ 11:57 am
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string HcLoDU to the field below: