Lungu nu e prea hotărât dacă barierele de la Palatul Administrativ Suceava respectă legea: “Vom vedea dacă mai este ceva de intrat în legalitate…” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Lungu nu e prea hotărât dacă barierele de la Palatul Administrativ Suceava respectă legea: “Vom vedea dacă mai este ceva de intrat în legalitate…”

De    •   Publicat acum 9 luni, 4 septembrie 2019   •   1 comentariu

În conferința de presă de miercuri, primarul liberal de Suceava Ion Lungu a fost cam  moale  când a fost solicitat să comenteze sancțiunea pe care administrația locală o riscă deoarece a amplasat ilegal barierele de lângă Palatul Administrativ, în lipsa acordului Poliției Rutiere.

El a afirmat mai întâi că  “eu zic că sunt legale (barierele – n.r.), eu știu că este și acordul Poliției”,  după care a mai scăldat-o: “Vom vedea, dacă mai este ceva de intrat în legalitate, vom face acest lucru…

O să mai avem discuții, totuși e o instituție publică care are nevoie de parcare”.

Săptămâna trecută, președintele Consiliului Județean Suceava Gheorghe Flutur, șef de partid al lui Lungu, spunea că subalternii trebuie să folosească și cele două parcări subterane din centrul orașului, atunci când vin la serviciu cu autoturismele personale, nu numai parcarea din apropierea sediului.

“Noi am primit de la Primărie un număr de telecomenzi pentru salariații Consiliului Județean, în partea stângă e pentru Prefectură, în partea dreaptă pentru Consiliul Județean.

Primăria a montat bariere, noi am solicitat un spațiu pentru Consiliul Județean, nimic altceva.

Nu ne este dificil să parcăm și în subterană, nu vrem să împietăm cetățenii care locuiesc în zonă, dar o instituție trebuie să aibă câteva locuri de parcare…

Angajații noștri care au mașini se duc în parcarea subterană categoric”  afirma Flutur.

Primăria Suceava a închis circulația rutieră pe străzile din jurul Palatului Administrativ cu bariere, deși în zonă sunt montați și bolarzi (stâlpi retractabili), care însă nu funcționează corespunzător.

Pe lateralele Palatului Administrativ, pe străzile Libertății și Aleea Nucului, este permisă parcarea vehiculelor aparținând Prefecturii și Consiliului Județean, iar în fața clădirii, pe Ștefan cel Mare, sunt primite delegațiile oficiale.

 

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 9 luni, 4 septembrie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: septembrie 4, 2019 @ 5:07 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

1 comentariu

 1. Timo spune:

  Care angajati sa parcheze in subteran, fraierii, ca sefii au primit telecomenzi. Pai ori e pentru mașinile institutiei, ori pentru sefi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string q9mPvG to the field below: