Incendii la Brodina, Frasin și Poiana Stampei - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Incendii la Brodina, Frasin și Poiana Stampei

De    •   Publicat acum 3 luni, 4 septembrie 2019   •   Fara comentarii

Marți seara, pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus au intervenit cu o autospecială pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un buldoexcavator aflat în curtea Primăriei Brodina.

La sosirea echipajului, flăcările se manifestau în cabina vehiculului și la un stâlp de curent electric din lemn, cu pericol de propagare la locuințele învecinate și la autoturismele parcate în apropiere.

Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit electric produs în urma unei defecțiuni la buldoexcavator.

Au ars elemente combustibile din cabină și baza stâlpului și s-au degradat stâlpul și lampa pentru iluminat public de pe acesta.

În noaptea de marți spre miercuri, pompierii Militari ai Gărzii de Intervenție Gura Humorului au intervenit cu 3 autospeciale și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă din satul Plutonița, orașul Frasin.

La sosirea echipajelor ardeau generalizat etajul și acoperișul clădirii, cu pericol de propagare la casele învecinate.

Au ars acoperișul locuinței pe o suprafață de 120 mp., etajul și bunuri din interior (aparatură electrocasnică, obiecte de mobilier, tâmplărie din lemn stratificat și PVC și altele).

Incendiul a izbucnit din podul casei, cel mai probabil, din cauza efectului termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect.

În această dimineață, pompierii militari ai Punctului de Lucru Poiana Stampei și ai Detașamentului Vatra Dornei, împreună cu lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Poiana Stampei, au intervenit cu 3 autospeciale de stingere, o ambulanță SMURD și un buldoexcavator pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un autotren, în Poiana Stampei  (foto).

Au ars autotrenul și încărcătura aferentă (piese auto).

Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unor scântei mecanice provenite în urma unei defecțiuni la motorul autovehiculului.

 

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 luni, 4 septembrie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: septembrie 4, 2019 @ 1:09 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string 9Bcsvt to the field below: