Fălticenean cercetat pentru înșelăciune, după ce s-a dat drept angajat al unei firme de utilități și a cerut bani unor bătrâni - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Fălticenean cercetat pentru înșelăciune, după ce s-a dat drept angajat al unei firme de utilități și a cerut bani unor bătrâni

De    •   Publicat acum 9 luni, 4 septembrie 2019   •   Fara comentarii

În perioada 29 august – 1 septembrie, Serviciul Investigații Criminale Suceava a organizat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii faptelor de natură judiciară, respectiv a infracțiunilor contra persoanei și patrimoniului, la care au fost angrenați și polițiști din cadrul structurilor de ordine publică și rutieră.

Au fost constatate 30 de infracțiuni, din care 6 în flagrant și au fost aplicate 203 sancțiuni contravenționale în valoare de 83.737 lei.

S-au mai reținut 18 permise de conducere, din care 5 pentru alcool și 13 pentru alte cauze  și s-au retras 10 certificate de înmatriculare.

La domiciliul unui bărbat de 94 ani din Fălticeni s-a prezentat un bărbat care s-a prezentat ca fiind angajatul unei firme de utilități și i-a solicitat suma de 83 lei, reprezentând contravaloarea unor verificări pe care trebuie să le facă.

Persoana vătămată i-a înmânat bărbatului o bancnotă de 100 lei, iar acesta, sub pretextul că merge să-i aducă restul, a ieșit din curte și a revenind la scurt timp, solicitând încă 100 lei, întrucât prețul total al verificării ar fi de 183 de lei.

Ulterior, folosind aceeași strategie, bărbatul s-a prezentat la domiciliul unei localnice de 79 ani și i-a solicitat suma de 63 lei, reprezentând contravaloarea unor verificări pe care trebuie să le facă.

În urma activităților operative întreprinse de polițiști, autorul faptelor a fost identificat ca fiind un localnic de 43 ani, care s-a ales cu dosar penal pentru înșelăciune.

 

 

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 9 luni, 4 septembrie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: septembrie 4, 2019 @ 1:19 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string lo8qBI to the field below: