Sancțiuni pentru șoferii amatori de drifturi, pe șoseaua de centură a Sucevei - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Sancțiuni pentru șoferii amatori de drifturi, pe șoseaua de centură a Sucevei

De    •   Publicat acum 9 luni, 2 septembrie 2019   •   Fara comentarii

Duminică seara, polițiștii Biroului Rutier Suceava și cei din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești au identificat în parcarea amenajată adiacent sensului de mers Pătrăuți către Șcheia a variantei ocolitoare a municipiului Suceava mai multe autoturisme și persoane aflate în respectivele vehicule și în proximitatea acestora.

La nivelul Poliției municipiului Suceava s-a dispus măsura constituirii cu operativitate a unui dispozitiv de ordine publică pentru a se preveni și combate eventuale încălcări la regimul rutier, dar și pentru a se asigura un climat optim de ordine și liniște publică în zona respectivă, fiind solicitat sprijinului polițiștilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale și a forțelor  Inspectoratului de Jandarmi Suceava.

În urma activităților specifice derulate de polițiști, pe carosabil au fost identificate urme circulare de rulare/frânare specifice manevrelor de drift, iar din cercetări s-a stabilit că persoanele prezente la fața locului s-au adunat prin utilizarea rețelelor de socializare WhatsApp și Facebook.

Activitățile derulate de polițiști și jandarmi la fața locului s-au concretizat în legitimarea a 30 de persoane și verificarea a circa 30 de vehicule, testarea cu aparatul etilotest a 15 conducători auto și  aplicarea a 13 sancțiuni contravenționale în valoare de 5.040 lei, în principal pentru montarea de anvelope cu alte dimensiuni decât cele prevăzute în certificatul de înmatriculare, aplicarea de folii neomologate pe geamurile laterale și parbriz care estompează sau reduc vizibilitatea atât din interior cât și din exterior, lipsă R.C.A., lipsă documente, etc.

Polițiștii au mai reținut un permis de conducere și au retras 3 certificate de înmatriculare și au ridicat un set de plăcuțe cu numere de înmatriculare.

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 9 luni, 2 septembrie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: septembrie 2, 2019 @ 2:58 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string oJeTAp to the field below: