VIDEO Fălticeneanul Vlad Dascălu este campion mondial la Mountain Bike XCO U23 și va reprezenta România la Jocurile Olimpice - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Sport  >  Articolul curent

VIDEO Fălticeneanul Vlad Dascălu este campion mondial la Mountain Bike XCO U23 și va reprezenta România la Jocurile Olimpice

De    •   Publicat acum 6 luni, 1 septembrie 2019   •   Fara comentarii

 

Vlad Dascălu a cucerit titlul mondial la Mountain Bike XCO, categoria Under23 după ce s-a impus în cursa disputată la Mont-Saint-Anne, din Canada. Este o premieră pentru țara noastră. De semenea, datorită rezultatului obținut, el s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020. 

Ciclistul originar din Fălticeni  a dominat întreaga cursă desfășurată la Mont Saint Anne, în Canada. Podiumul a fost completat de elvețienii Filippo Colombo și Vital Albin.

După cum v-a informat anterior ZdpN, Dascălu a câștigat și etapele de cupă mondială din 2019 care s-au desfășurat în Cehia, Franța și Italia.

 

 

„Nu-mi vine să cred, e un sentiment incredibil. Am visat la asta, dar cursa este imprevizibilă, nu poți fi niciodată sigur de victorie. Sunt foarte fericit, nu pot descrie senzația pe care o am acum”, a transmis într-un comunicat Vlad Dascălu.

Dascălu va reprezenta România la mountain bike în cadrul Jocurilor Olimpice, a doua participare de asemenea fel pentru țara noastră, după cea a lui Ovidiu Tudor Oprea din 2004, de la Atena, când s-a clasat pe locul 37.

 

 

 

 

SERGIU JIPA

reporter@ziaruldepenet.ro

 

Citește și

 

Fălticeneanul Dascălu, învingător de etapă mondială la mountain bike

Ciclistul fălticenean Vlad Dascălu s-a impus în etapa Cupei Mondiale din Andorra

Ciclistul fălticenean Vlad Dascălu a câștigat și etapa de Cupă Mondială din Franța

Ciclistul fălticenean Vlad Dascălu, aur la Campionatul European de mountain bike din Cehia

 

    Print       Email
 • Publicat: acum 6 luni, 1 septembrie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: septembrie 1, 2019 @ 12:50 am
 • Sub: Sport, Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string QSDm23 to the field below: