Candidata lui Voiculescu, Bruynseels, la Suceava: “Am acceptat îndată provocarea, partidele mari nu cred că mi-ar fi acordat culoarul” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Candidata lui Voiculescu, Bruynseels, la Suceava: “Am acceptat îndată provocarea, partidele mari nu cred că mi-ar fi acordat culoarul”

De    •   Publicat acum 9 luni, 1 septembrie 2019   •   Fara comentarii

Candidata Partidului Puterii Umaniste la alegerile prezidențiale, Ramona Ioana Bruynseels, a susținut sâmbătă o conferință de presă la Suceava.

Partidul Puterii Umaniste, rupt din Partidul Conservator, este un proiect girat de Dan Voiculescu chiar din spatele gratiilor.

Bruynseels a declarat că  ”România este supărată pe politicienii care în ultimii 30 ani și-au bătut joc de ea, este dezamăgită și-și dorește altceva, oamenii nu mai suportă trucurile și minciunile”  și a povestit cum a ajuns să fie candidata lui Voiculescu :  ”Pe 15 mai 2019 am primit provocarea pe care am acceptat-o de îndată.  

Am fost în Suceava împreună cu dl. Dan Voiculescu și cu alți colegi pentru proiectul GRUP 2020 și la Suceava mi s-a făcut această ofertă.

Îl cunosc pe dl. Voiculescu din noiembrie 2018, ulterior a venit această ofertă, luam cina la un restaurant foarte frumos, la marginea orașului.

Nici n-au trebuit să insiste, eram frustrată că nu pot să fac aproape nimic important, abia așteptam ocazia să iau taurul de coarne.

Nu l-am întrebat niciodată pe dl. Voiculescu de ce s-a gândit la mine, m-am bucurat.

Poate că mi-am dorit să cred și să intru în această nebunie, dar este și o experiență extraordinară.

Abia așteptam momentul prielnic să intru în politică, dar partidele mari nu cred că mi-ar fi acordat culoarul”.

Evident, ea a ocolit întrebarea legată de calitatea politică a lui Voiculescu, spunând că  ”este un om care a trecut prin niște experiențe, a plătit pentru anumite lucruri,  este extrem de inteligent, foarte pragmatic, un om bun, l-am văzut în situații care m-au impresionat”.

Referindu-se la activitatea din subordinea premierului Vioricăi Dăncilă, Bruynseels a precizat că  ”nu am nimic cu ea, o apreciez ca femeie, o stimez, acum sper să reușim să trecem peste eventuale lipse de confort pentru a ne adresa una alteia.

Este un om bun, bine intenționat, însă nu sunt sigură că are viziunea necesară pentru a fi președintele României.

Cred că i-ar trebui mai multă profunzime profesională.

Cu tot respectul, noi abia așteptam să primim sarcini și în final sarcinile mi le-am dat de una singură.

M-am gândit să plec în fiecare zi aproape din februarie încoace, dar au fost unii care au spus  și dacă pleci tu, care ești profesionist, oare cine va veni în locul tău?”,  în schimb,  ”cu dl. Tudose am colaborat foarte bine,  a fost un premier pragmatic, ne-a făcut pe toți să simțim că lucram într-o corporație, ne bazam pe sprijinul lui.

Când am plecat din Guvernul Tudose și am întrebat cui predau dosarele și rezultatele muncii mele, s-a ridicat din umeri și s-a spus  lasă și tu dosarele acolo,  a fost un mare moment de dezamăgire”.

Bruynseels a fost numită în decembrie 2018 consiliera premierului Viorica Dăncilă pentru Mediul de afaceri, dar a demisionat pe 24 mai, exact înaintea alegerilor europarlamentare.

În guvernarea lui Mihai Tudose a condus Direcţia Coordonare Politici şi Priorităţi, iar în perioada 2015-2016 a fost specialistă în comunicare a fostului vicepremier Gabriel Oprea.

Ramona Ioana Bruynseels (39 ani) s-a căsătorit în mai 2019 cu Dominic Bruynseels, preşedintele First Bank (“principalul finanțator al campaniei”),  mai în vârstă cu aproape 30 ani decât ea.

 

 

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 9 luni, 1 septembrie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: septembrie 1, 2019 @ 12:39 am
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string M0Dvmc to the field below: