Patru cadre didactice fălticenene, inspectori prin detașare la ISJ Suceava. Ghiorghi Cornia-out - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Patru cadre didactice fălticenene, inspectori prin detașare la ISJ Suceava. Ghiorghi Cornia-out

De    •   Publicat acum 7 luni, 31 august 2019   •   8 comentarii

Cadrele didactice din Fălticeni sunt foarte apreciate la vârful Inspectoratului Şcolar Suceava, o parte ocupând funcții de inspectori prin detașare.

Noii veniți în cadrul ISJ sunt Laura Pintilie – Colegiul Vasile Lovinescu, Luminiţa Corbu – Colegiul Nicu Gane, Gabriela Ştefănescu – Şcoala Gimnazială Mihail Sadoveanu și Iulian Darabă – Clubul Sportiv Şcolar.

În schimb, și-a făcut bagajul din Inspectoratul Școlar Ghiorghi Cornia.

 

 

BEATRICE OȘEAN

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 7 luni, 31 august 2019
 • de:
 • Ultima modificare: august 31, 2019 @ 10:14 am
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

8 comentarii

 1. Ion spune:

  Bravo, PSD FĂLTICENI. Oamenii partidului in functii caldute! Să îi luam pe rand : Laura Pintilie este fina lui Ioan Stan (președintele PSD Suceava, falticenean)- cununata de Stan; Luminita Corbu este membru PSD și consilier local PSD -soțul Costel angajat la stat, fratele ei este Remus Stoica șoferul viceprimarului De Fălticeni(de fapt omul lui Coman, nu da doi bani pe Bulaicon ) care cara oameni la vot cu mașina primariei. Iulian Darabă este profesor de sport, împărțea flori pentru PSD de 8 martie și apropiat de Coman. Despre doamna Gabriela Stefanescu aștept de la dvs detalîi. *Important – Pintilie, frații Corbu si Costel Corbu sunt foști PDListi. PSD și PDL aceeași mizerie?

  • Apolitic spune:

   Parțial adevărat! Din câte știu Laura Pintilie nu este înscrisă în nici un partid politic, a fost demisă din funcția de director atunci când PSD a intrat la guvernare și este un om cu o buna pregătire managerială. Chiar mă surprinde faptul că a fost propusă de un partid care promovează doar oameni obedienți dar…mizez pe VERTICALITATEA doamnei Pintilie și sper într-o schimbare de optică a PSD.

   • Ion spune:

    Observația mea a fost total adevărata – doamna este fina lui Stan. Încrederea dvs și, mai ales susținerea, pentru doamna o înțeleg. Mai ales ca sunteți “apolitic” ca și ea.
    *Important – fina vine pe postul lui Ghiorghi Cornia. Deci un post de propagandă. Hai că asta e tare!

 2. Costel spune:

  Buna observatie !

 3. Constantin spune:

  Dacă nu ar exista ZdpN, în Fălticeni s-ar afla doar ce le convine lui Coman și lui Stan prin articole publicate în Vuvuzeaua de Fălticeni. Aceleași vuvuzele care il pupau în dos pe Tofan și PDL UL pana in 2012. Din 2012 au schimbat tabăra că deh acolo unde sunt banii sunt și fomistii.

  • Constantin spune:

   Nu cred ca poti compara perioada Tofan cu perioada Coman…si nici PDL-ul, cu toate relele sale nu poate fi comparat cu catastrofa PSD, mai ales PSD-ul lui Dracnea si Veorica. Cat despre ZDPN, de acord, probabil cel mai integru sait de stiri din judet. Si ca sa merg mai departe, la nivel bational avem ziaristii.com.

 4. Alexandru spune:

  3 dintre ei sunt panarame

 5. Bran spune:

  Ai vazut tu oameni incompetenti la PDL?Nu!D’asta sunt toti la PSD.La voi in Falticeni il aveti pe Sburlea Vasile care este un traseist ce nu se poate si a ajuns de la PUNR,PRM,PDL la PSD.Competent la aruncat mingea la fileu lui Coman si consatean cu Stan.Ma lasi?Stoica si sotii Corbu nu erau buni la PDL?Si ce,nu’s buni la PSD amu’?Buni.Asa ca se confirma PSD si PDL aceeasi mizerie,aceeasi oameni.Huo Basescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string t4628i to the field below: