Senatorul Niță explică fuga de la ALDE la PSD: “Nu vreau ca cetățenii, când se întâlnesc cu mine pe stradă să mă considere un laș” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Senatorul Niță explică fuga de la ALDE la PSD: “Nu vreau ca cetățenii, când se întâlnesc cu mine pe stradă să mă considere un laș”

De    •   Publicat acum 7 luni, 29 august 2019   •   Fara comentarii

După ce a dovedit că nu este vegetarian și că nu pleacă de la măcelărie (așa cum presupunea fostul său șef de partid, Popescu Tăriceanu), senatorul ex-ALDE de Suceava Ilie Niță a organizat, azi, o conferință de presă pentru a-și motiva trecerea la PSD.

El a spus că  “viziunea mea este cu totul diferită față de cei care au luat hotărârea de a ieși de la guvernare, nu vreau să fiu asimilat cu această hotărâre.

În 2016 am făcut niște promisiuni electorale sucevenilor, românilor și doresc ca aceste promisiuni electorale să fie duse la îndeplinire.

Nu vreau ca cetățenii, când se întâlnesc cu mine pe stradă să mă considere un laș.

Consider că este un act de demnitate din partea mea de a sprijini Guvernul actual, de a fi alături de PSD în guvernarea României”.

El a lăudat Guvernul Dăncilă, care  “a fost alături de români”, precizând că  “trebuie să fiu alături de Guvern pentru ca proiectele începute să fie duse la îndeplinire, chiar dacă nu toate au fost realizate până în momentul de față.

La nivel național PSD este o forță, le mulțumesc că m-au acceptat”.

Întrebat dacă nu poate fi considerat trădător de partid, Niță a răspuns  “nu știu la ce vă referiți, ăsta este punctul dvs. de vedere.

ALDE este acum în alianță cu Pro România, am tras concluzia că ALDE este în cădere liberă și că este înghițit de Pro România”.

De-a lungul timpului, traseistul Niță a mai făcut parte din PD, PRM, PNL și ALDE.

“Guvernul Dăncilă nu va pica, s-au mobilizat suficient de bine cei din PSD, nu se dorește atât de mult din partea opoziției, ei agită apele doar să-și facă campanie electorală.

Dacă PSD trece în opoziție, voi trece și eu, dar PSD nu trece în opoziție”  a concluzionat fostul senator ALDE, refuzând să mai răspundă la alte întrebări.

 

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 7 luni, 29 august 2019
 • de:
 • Ultima modificare: august 29, 2019 @ 3:08 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string svmCUE to the field below: