Avertisment DSP Suceava: procedurile pentru mărirea buzelor efectuate de Clinica Swiss Estetix București, act de practică ilegală a profesiei - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Avertisment DSP Suceava: procedurile pentru mărirea buzelor efectuate de Clinica Swiss Estetix București, act de practică ilegală a profesiei

De    •   Publicat acum 7 luni, 29 august 2019   •   Fara comentarii

Pentru a evita riscul unor proceduri de înfrumusețare, care ar putea pune în pericol sănătatea populației, având în vedere că pe Facebook au apărut anunțuri de promovare a unor proceduri medicale pentru mărirea buzelor și a altor proceduri de înfrumusețare efectuate de Clinica Swiss Estetix București în Suceava, pe 15 septembrie, Direcția de Sănătate Publică Suceava informează că instituțiile medicale județene abilitate nu au primit solicitarea Clinicii Swiss Estetix București pentru a desfășura activitate medicală legală în Suceava.

Conform reglementărilor sanitare în vigoare, activitățile medicale se desfășoară în cadrul unor unități sanitare avizate de Colegiul Medicilor Suceava, autorizate și înregistrate de Direcția de Sănătate Publică Suceava prin personal medical de specialitate, competent pentru procedurile medicale respective, despre a cărui activitate medicală desfășurată este informat, în prealabil, Colegiul Medicilor teritorial.

“Efectuarea procedurilor într-un spațiu neavizat de Colegiul Medicilor Suceava și neautorizat de Direcția de Sănătate Publică Suceava pentru asemenea activități medicale, de către personal medical neînregistrat la Colegiul Medicilor Suceava, constituie un act de practică ilegală a profesiei, cu posibile prejudicii grave ale pacientului”, menționează DSP Suceava.

 

 

BEATRICE OȘEAN

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 7 luni, 29 august 2019
 • de:
 • Ultima modificare: august 29, 2019 @ 5:18 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string rAnyIn to the field below: