Conducător auto fără permis la volanul unei mașini cu număr fals de înmatriculare, la Vicovu de Jos - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Conducător auto fără permis la volanul unei mașini cu număr fals de înmatriculare, la Vicovu de Jos

De    •   Publicat acum 9 luni, 28 august 2019   •   Fara comentarii

În noaptea de luni spre marți, în timp ce acționa DN 2H din Vicovu de Jos, o patrulă din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești a observat un autoturism al cărui conducător auto, la vederea echipajului de poliție, a virat brusc pe un drum lateral neclasificat.

S-a procedat la urmărirea autoturismului, conducătorul auto fiind identificat în persoana unui tânăr de 20 ani din Vicovu de Jos, care a refuzat să prezinte pentru control documentele vehiculului.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că tânărul nu deține permis de conducere, iar plăcuțele cu numărul de înmatriculare ale autoturismul condus sunt atribuite unui alt autovehicul care figurează cu înmatricularea suspendată, fiind dezmembrat.

Continuând cercetările, polițiștii au constatat că autoturismul condus de tânărul de 20 ani este înmatriculat în România, însă plăcuțele cu numărul de înmatriculare au fost reținute la data de 17.08.2019 de polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Gălănești, întrucât a fost depistat circulând pe drumurile publice fără a avea polița de asigurare obligatorie RCA.

Conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,05 mg/l alcool pur în aerul expirat.

I s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare.

Totodată, pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și refuzul de a înmâna polițiștilor documentele autovehiculului condus, conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă.

 

 

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 9 luni, 28 august 2019
 • de:
 • Ultima modificare: august 28, 2019 @ 12:06 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string mOhyrB to the field below: