S-a rupt lanțul de iubire!  PSD Suceava despre foștii aliați de la ALDE: ”Ieșirea de la guvernare reprezintă decizia dumnealor” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

S-a rupt lanțul de iubire!  PSD Suceava despre foștii aliați de la ALDE: ”Ieșirea de la guvernare reprezintă decizia dumnealor”

De    •   Publicat acum 9 luni, 26 august 2019   •   Fara comentarii

Departamentul de comunicare PSD Suceava a remis presei, luni seara, un comunicat de cinci fraze în care regretă retragerea de la guvernare a ALDE.

În opinia noastră, guvernarea PSD-ALDE s-a dovedit a fi de succes, fapt demonstrat, în trei ani consecutivi, de creșterea economică a țării, de creșterea reală a veniturilor românilor, de nivelul ridicat al investițiilor în infrastructura națională și județeană.      

Apreciem loialitatea manifestată de colegii noștri din ALDE atât în procesul de guvernare, cât și în cel de legiferare și considerăm că acest parteneriat ar fi trebuit continuat.

Ieșirea de la guvernare reprezintă decizia dumnealor. 

În ceea ce privește desemnarea unui candidat pentru funcția de președinte al României, PSD are obligația față de numărul mare al membrilor și al alegatorilor care și-au exprimat încrederea în acest partid, să numească  propriul reprezentant.

Succesul înregistrat de România în cele șase luni în care a deținut președinția Consiliului UE, eficiența guvernării și echilibrul manifestat în politica internă și externă a țării sunt argumente care ne determină să afirmăm că dna. premier Viorica Dăncilă, candidatul PSD, este persoana potrivită pentru funcția supremă în stat, persoana care se va impune în opțiunea românilor”  se spune în comunicat.

Colegii  din ALDE Suceava nu au avut, deocamdată, un punct de vedere oficial.

Tot luni seara, șefa de partid a lui Stan, Viorica Dăncilă a declarat la București că “dacă va trece moţiunea de cenzură, ne supunem votului Parlamentului.

Nu mă tem de alegeri anticipate”.

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 9 luni, 26 august 2019
 • de:
 • Ultima modificare: august 26, 2019 @ 10:57 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string hMpIcr to the field below: